• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Yeni alınan 10 adet 18 metrelik körüklü otobüs kente ulaştı.

Kente kazandırılan toplam otobüs sayısı 45’e yükseldi.

5.08.2025 18:52:00 448 0
Yeni alınan 10 adet 18 metrelik körüklü otobüs kente ulaştı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu taşıma hizmetinde kullanılan araçların sayısını yeni alımlarla artırmaya ve mevcut filoyu yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni alınan 10 adet 18 metrelik körüklü otobüs kente ulaştı. Körüklü otobüsler özellikle, uzunluğu ve yüksek yolcu kapasitesiyle dikkat çekiyor. Yeni otobüslerle birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından kente kazandırılan toplam otobüs sayısı 45’e yükseldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu taşımada araç filosunu daha güçlü hale getirmek için yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi aldığı yeni otobüslerle kentte toplu taşımayı daha hızlı ve daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda geçen yıl Ekim ayında 10 adet körüklü otobüs, bu yıl içinde ise 25 adet 12 metrelik, engelli erişimine uygun alçak tabanlı solo tipi otobüs alınarak ulaşım filosunu dahil edilmişti. Son olarak 10 adet 18 metrelik körüklü otobüsün daha alımı yapıldı. Böylece toplu taşımada kullanılacak körüklü otobüslerin sayısı 20’ye yükseldi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından kente yeni kazandırılan toplam otobüs sayısı ise 45 oldu.

Yeni alınan 146 yolcu kapasiteli 10 körüklü otobüs Samsun’a getirildi. Körüklü otobüsler özellikle uzunluğu ve yüksek yolcu kapasitesiyle dikkat çekiyor. Araç filosuna yeni kazandırılan otobüslerle Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan SAMULAŞ A.Ş. tarafından verilen toplu taşıma hizmetinin daha kaliteli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.

‘Ulaşım her zaman önceliğimiz’

Ulaşımla ilgili yapılan her çalışmayı atılan her adımı büyük titizlikle gerçekleştirdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Konforlu ve hızlı ulaşım hedefimiz doğrultusunda kent içi toplu taşımada yer alan araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak 10 körüklü otobüsümüzü daha filomuza dahil ettik. Bu güzel haberi hemşehrilerimizle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle Samsun’umuza hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Ulaşım alanındaki her çalışma her zaman bizim önceliğimiz. Hemşehrilerimize daha konforlu bir şekilde toplu taşıma hizmeti sunmak için peş peşe adımlar attık. Göreve geldikten sonra hızla 10 adet körüklü otobüsümüzü şehrimize kazandırmıştık. Ardından bu yıl içinde yaptığımız yeni alımlarla toplamda 25 adet 12 metrelik solo tipi otobüslerimizi toplu taşıma filomuza dahil ettik. Şimdi de 10 tane daha körüklü otobüsün alımını tamamladık. Yeni körüklü otobüslerimiz de kentimize ulaştı. Böylece kent içi toplu taşımada araç filomuzu çok daha güçlü hale getirmiş olduk. Yeni otobüslerimiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Perşembe ilçesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen Hamsi Festivali

FATSA ADA SEFERLERİ İÇİN YENİ SOSYAL TESİS

Fatsa’nın trafik akışını rahatlatacak önemli yatırımlardan biri

HAMİDİYE MAHALLESİ’NDE YOL GÜVENLİĞİ İSYANI

SAADET PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI HALDUN PEKDEMİR’DEN YALI KUMSALI ÇIKIŞI

CHP Gençlik Kolları’ndan MESEM Tepkisi:

SAMSUN'A 100 YENİ AMBULANS

FATSA’DA TİYATRO DOLU UNUTULMAZ BİR AKŞAM...

“SÖZ GENÇLİKTE” PROGRAMI...

ÜNYE TEKKİRAZ ENTEGRE SAĞLIK TESİSİ AÇILIŞA HAZIR...

“Doğada Hayat, Hayatta Umut Var” projesi

SAMSUN’DA MERT IRMAĞI ISLAH ÇALIŞMALARINA ÜST DÜZEY İNCELEME...

YETMİŞ İKİNCİ

ÜNYE KENT KONSEYİ STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ..

ÜNYE 1957 SPOR, KELKİT’İ TEK GOLLE GEÇTİ!

FATSA BELEDİYESPOR TARAFTARI ÖNÜNDE KAZANDI!

VEKİLLERDEN ENGELLİ DERNEKLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Halk Ekmek bir yılda 5,8 milyon ekmek üretti!

Kabadüz’de Kaçak Yapıların Yıkımına Başlandı.

ÖZER, ÜNYE’DE YÜRÜTÜLEN PROJELERİ İNCELEDİ

METEOROLOJİ’DEN YAĞIŞ UYARISI!

FATSA’DA DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 31 KİŞİYE İŞLEM

Gülyalı’da Uyuşturucu Operasyonu

ANAHTAR PARTİ ÜNYE’DEN 5 ARALIK’TA ANLAMLI ZİYARET

Tıra Çarpan Kamyonun Sürücüsü Araçta Sıkıştı

Orduspor 1967 A.Ş. Iğdır'a Mağlup!

BAŞKAN TAVLI: “ÜNYE’MİZ HER ALANDA GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR”

ÜNYE ARİF NİHAT ASYA KIZ MTAL’DEN SU SPORLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Spotify’ın Zirvesi Ordulu Semicenk’in

YATILI KURAN KURSU İNŞAATINI İNCELEDİLER

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8