10920,21%1,79
42,35% 0,05
49,11% 0,12
5600,54% 1,13
9293,06% 0,84
Altınordu Halk Eğitimi Merkezinde yürütülen Aşçı Yardımcılığı Kursunun tanıtım programına katılan Vali Muammer Erol, kursiyerlerin hazırladığı ürünleri inceleyerek başarılı katılımcılara sertifikalarını verdi.
Ordu Valisi Muammer Erol, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Altınordu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde yürütülen Aşçı Yardımcılığı Kursunda hazırlanan ürünlerin sergilendiği tanıtım programına katıldı.
Altınordu Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen programa Vali Muammer Erol’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Erkuvum katıldı.
Program kapsamında Aşçı Yardımcılığı Kursu’nda eğitim alan kursiyerler, kurs öğretmeni ile birlikte hazırladıkları yemekleri sunarak hem ürünlerin özelliklerini hem de eğitim süresince edindikleri bilgi ve becerileri protokol üyeleriyle paylaştı. Sunumlar, katılımcıların beğenisini topladı.
Etkinlikte, Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan hediyeler Vali Erol ve protokol üyelerine takdim edildi. Ardından kursu başarıyla tamamlayan 8 kursiyere sertifikaları verildi.
ÇOGEP kapsamında düzenlenen bu etkinliğin, kursiyerlerin mesleki gelişimini görünür kılmayı, motivasyonlarını artırmayı ve yürütülen çalışmaların kamuoyuyla paylaşılmasını amaçladığı belirtildi.