-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Vali Erol, TEKNOFEST’te Dereceye Giren Öğrencileri Kutladı
Vali Muammer Erol, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirilen TEKNOFEST Teknoloji yarışmalarında İlimizden dereceye giren öğrencileri kabul etti.
Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST yarışmasında ilimizden 1 Türkiye Birinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü ve 1 Türkiye Dördüncülüğü dereceleri elde edildi.
TEKNOFEST Teknoloji yarışmalarına ilimizden 3.608 başvuru gerçekleştirilmiş olup, 7 ana kategori için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirilen finallere 4 takımımız davet edildi.
52 ana kategori, 118 alt kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarının ilk durağı, 1-4 Mayıs 2025 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirildi.
Vali Erol, İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve beraberinde TEKNOFEST Birinciliği olan Korgan Ortaokulu Robolig Mavi Vatan Yarışması Tekno Kafalar Okul Müdürü Abdullah Timur, Mustafa Çobanoğlu, Danışman Öğretmen Feyza Gür, Abdussamet Akkiraz, TEKNOFEST üçüncülüğü olan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Robolig Mavi Vatan Yarışması Üstadlar Okul Müdürü Erdoğan Bölükbaş, Danışman Öğretmen Şükriye Tomakin, Erkan Huzeyfe Sezgül, TEKNOFEST dördüncülüğü Özel Ordu Bahçeşehir Koeji Fen ve Teknoloji Lisesi Sosyal İnovasyon Yarışması Astoria Okul Müdürü Semra Ebil, Danışman Öğretmen Gülşah Kurucu, İrem Dilara Koylu, Ekin Ece Tokmak ile TEKNOFEST finalisti Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Robolig Mavi Vatan Yarışması Ünye Fentek, Danışman Öğretmen Erdal Sezgül,Ömer Faruk Bakırcı, Topram Emre Kılıç’ı makamında ağırlayarak öğrencileri elde ettikleri başarıda dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.
İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ise gösterdiği yakın ilgi ve desteği dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkürlerini sundu.
TEKNOFEST’te geriye kalan kategorilerin finalleri ise Eylül ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Ünye’de Özel Çocuklar Trafik Denetimine Katıldı…
PROF. DR. ALİ ZAHİT BOLAMAN VEFAT ETTİ..
ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDE HEKİMLERE VEFA GÜNÜ
Karadeniz’in En Büyük Kapalı Pazar Yeri Genişliyor
MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI DUALARLA ANILDI…
ÜSTP’DEN YALI SAHİLİNDEKİ DEREBAKS HAKKINDA AÇIKLAMA
36 YAŞINDAKİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
"İFTARINIZA VE BEREKETİNİZE TALİBİZ” PROGRAMINDA 500 KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
Yunus Emre Eğitim Kurumları İftar Geleneği Sürdürdü...
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yasta: Yusuf Emre Bacınoğlu Vefat Etti.
Ünye’de “Hayat Kurtaran Eller, Umut Veren Renkler” Sergisiyle 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
Ordu’da Bir Haftada 12 Narkotik Operasyonu: 4 Tutuklama
Ünye’de Merhum Belediye Başkanları İçin Lokma Dağıtılacak
AKKUŞ’TAN AVRUPA’YA ERASMUS+ ADIMI
ALTINORDU’DA YOL KONFORU ARTIYOR
ALTINORDU’DA MİNİKLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ
Vali Muammer Erol’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
ÜNYE KUYUMCULAR DERNEĞİ RAMAZAN BAYRAMI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLANDI..
BAŞKAN TAVLI’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLI TIP BAYRAMI KUTLAMASI
İYİ'LER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU..
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Ünye’den hissedildi!
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
Yükleniyor






