Tarih: 30.05.2024 11:34

Ünyeli Masör Gül’e Milli davet

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu’nun  (TFF) 28 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlediği Sağlık Semineri’nde Ünye 1957 Spor’un başarılı masörü Nihat Gül, 600 masör arasından seçilen 14 başarılı masör arasında yer alarak plaket ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. 

Gösterdiği başarıların ardından Milli Takıma davet edilen Ünyeli masör Nihat Gül, haziran ayının sonunda Milli Takım’a katılarak oynanacak karşılaşmada masör olarak görev alacak.

Ünyespor’da 8 yıl masör olarak görev yapan Nihat Gül, Serhat Ardahanspor, Ladik Belediyespor, PTT 1. Lig takımı olan Denizlispor, Giresun Bulancakspor, Niksar Belediyespor ve son olarak Ünye 1957 Spor masörlük yaptı.

Yeşilbeyazlı ekibin sevilen masörü Nihat Gül takımının oynadığı maçlarda kendi oyuncularının yanı sıra, rakip takım oyuncularının da sakatlandığı anlarda hızla sahaya girerek oyunculara müdahale ederek bu davranışıyla birçok maçta taraftarların takdirini kazanmıştı. 

Görevini başarıyla yapan Nihat Gül, ayrıca sempatik tavırları ve hareketleriyle, galibiyet sonrası yaptığı sevinç gösterileriyle takımın neşesi olurken, özellikle futbolcuların gönlünde de yer kazandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —