Tarih: 30.05.2024 15:21

ÜNYE'DE SİNEMA TARİHİNE LAYIK FİLM Mİ ÇEKİLECEK?

Facebook Twitter Linked-in

Hakan Korkmaz’ın sunduğu Ünye Mermer Bir Konu Bir Konuk programında ONEY FLASH FM’in stüdyo konuğu Ünyeli, İstanbul Genna Ajans Başkanı, ödüllü film yapımcısı A. Selim Tuncer oldu. Geçtiğimiz yıllarda da Ünye’de reklam filmini uzman ekibiyle hayata geçiren, ayrıca Türkiye’de sinemalarda yüksek reyting alarak sevilen filmler arasına giren "Son Akşam Yemeği" filminin   başarılı film yapımcısı Selim Tuncer, başarılarının üstüne bir yenisini daha eklemek için ekibiyle birlikte kolları sıvadı.

Hakan Korkmaz’ın Ünye’de film çekilecek mi sorusuna karşılık olarak Tuncer, "Film yapımcısı Tuncer, Ünye için bir şey yapılacaksa bunu ulusal ve uluslararası platformlara taşımalı, sinema tarihinde adından söz ettirecek bir filme imza atmalıyız. Ünye bize bu imkânları veriyor," dedi.

Tuncer, film çekimi hakkında izleyici ve dinleyicilerine şu bilgileri verdi: "2018’den bugüne üzerinde çalıştığım bir projem var. Hayata geçebilir mi diye bakıyorum. Ama bu 'Ünye’de film yapalım' lafı tek başına kurulacak bir cümle değil. Bir film yapalım, hem ulusal hem de uluslararası anlamda etkili bir film olsun ama bunu Ünye’de yapalım. Herhangi bir film yapalım demiyorum, sinema tarihine layık bir film yapalım diyorum. Ünye bize bu imkânları veriyor," dedi.

ÜNYE FLASH HABER / UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —