Tarih: 30.07.2024 14:32

ÜNYE YUNUS EMRE TÜNELİ 14 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in


Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretin ardından Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. 
Toplantıda, Beton Yollar, Sıcak Asfaltlar, Araç Filosu, Ünye-Akkuş-Niksar Yolu, Kültür Merkezi, OSB gibi birçok devam eden çalışmanın yürütülme süreci hakkında önemli bilgiler basın mensuplarıyla paylaşıldı.
Toplantıya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ve basın mensupları katıldı.
ONEY FLASH FM İmtiyaz Sahibi Gazeteci Hakan Korkmaz, toplantıda Ünye’de çekimleri başlayan "Aşkın Dünkü Çocukları" filmi, Ünye Saray Hamamı’nın yeni ihale durumunu ve Ramazan ve Kurban bayramlarında kapalı olan Ünye Yunus Emre Tüneli’nin sağ tüpünün çalışmalarının ne durumda olduğu hakkında sorular sordu.
“Tünel İçin Tarih 14 Eylül”
Ünye Yunus Emre Tüneli’nin sağ tüpünün kapalı olması hakkında çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, "Tünel için şu an planlanan tarih 14 Eylül. Zemin sıvılaşması öngörüldüğü için iki kez uzatma yapıldı. Eğer ekstra bir durum ile karşılaşmazsak 14 Eylül’de açmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta ziyaretimizde yeni raporlar çıkacak," dedi. Ayrıca, Yunus Emre Tüneli’nin sağ tüpü kullanıma açıldıktan sonra, tünelin doğu tarafındaki bölümünün 8 ay bakıma alınacağı bilgisi verildi.
“Herhangi Bir İşletmeci Talip Olmazsa Alır Biz İşletiriz”
Ünye Saray Hamamı’yla alakalı soruya cevap veren Tavlı, "Orada bazı çalışmalar sürdürmek istiyoruz. Odun yandığı için çıkan duman, doğalgazın keyfini gördükten sonra katlanılamaz bir derde dönüştü. Şikâyetler geldi. Doğalgazla ilgili çalışmaları oraya sağlayacağız. İç mekânda aydınlatma ve boyama çalışmalarını yapacağız ve şehre yakışır bir hale getirmek için uğraşacağız. Herhangi bir işletmeci talip olmadığı sürece, bugüne kadar tesislerimizi nasıl işletiyor, ev sahiplerimize ve gelen misafirlerimize nasıl hizmet veriyorsak, alır elimize işletiriz," dedi.
“Güzel Bir Emanet Bırakılacak”
Ünye’de çekimlerine son hızla devam edilen “Aşkın Dünkü Çocukları” filmi hakkında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Ünye’ye güzel bir emanet bırakılacak," dedi. Tavlı, "Ünye’de çekime başlanılan 'Aşkın Dünkü Çocukları' filmi, Ünye adına inşallah güzel bir emanet bırakılacak. Burada hem maddi hem manevi emek veren, bu işin yapımcılığını üstlenen Selim Tuncer’e çok teşekkür ediyorum," dedi.
______________
ÜNYE FLASH HABER / UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —