Tarih: 16.05.2024 15:06

ÜNYE SOSYAL HİZMETLER TANITILDI

Facebook Twitter Linked-in


Programın sunucusu Hakan Korkmaz yönetimindeki bu etkileyici yayında, Karaoğlan dinleyicilere ve izleyicilere Ünye Sosyal Hizmetler Kurumu'nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Karaoğlan, Ünye Sosyal Hizmetler Kurumu'nun sadece Ünye ilçesinde değil, aynı zamanda Akkuş, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde de hizmet verdiğini vurgulayarak, kurumun destek yatırımları arasında Koruyucu Aile Birimi, Sosyal Ekonomik Destek Paketi ve Engelli Bakım Hizmeti gibi önemli alanlara odaklandıklarını belirtti.

Özellikle "ÜNYE’NİN HUZUR EVİNE İHTİYACI VAR" başlığı altında, Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın talimatıyla yürütülen Cemal Maden Huzurevi Projesi hakkında bilgi veren Karaoğlan, Ünye'nin huzur evine olan ihtiyacını vurgulayarak, bu konuda yapılan yatırım planlarına baktıklarını, belediye ile işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Programda Hakan Korkmaz ve Karaoğlan, birçok konuda önemli katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’a teşekkür etti.

Karaoğlan, Ünye ilçesinin yanı sıra Akkuş, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde de hizmet verdiklerini vurgulayarak, özellikle çocuk biriminin önemine değindi. Korunmaya ihtiyacı olan çocukların ve kurum işlemlerini yürüttüklerini aktardı. Ayrıca istismar durumlarında danışmanlık hizmeti sunduklarını ve koruyucu aile birimine önem verdiklerini belirtti. Sosyal Ekonomik Destek Paketi kapsamında ailelere ekonomik destek sağladıklarını ve engelli bakım hizmetiyle de ilgilendiklerini ifade etti.

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —