Tarih: 27.05.2024 15:32

ÜNYE ORTA YILMAZLAR MAHALLE'SİNDE BAHAR ŞENLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Ünye’nin en eski Kadın Muhtarı olan Orta Yılmazlar Mahallesi 5. Dönem Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu’nun organize ettiği “Orta Yılmazlar Bahar Şenliği” Etkinliğine katılan Mahalle sakinleri oyun havası eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Mahalle Muhtarlığının önünde gerçekleşen etkinlikte konuşan Muhtar Seyhan İhtiyar bu yıl etkinliğin ilkini düzenlediklerini söylerken bu şenliği Mahallelilerle birlikte geleneksel hale getireceklerini belirtti.
Muhtar Seyhan İhtiyaroğlu’nun eşi Seyit Bilal İhtiyaroğlu’nun 75. Yaş günü münasebetiyle etkinlik sonrası doğum günü pastasını birlikte kestikten sonra bu anı ölümsüzleştirmek için dans ettiler. Evliliklerinin ’de 50.yıla yaklaştıklarını söyleyen İhtiyar eşim için bugün çok anlamlı bir gün oldu ifadelerini kullandı.
“5 YILI DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ”
Bahar Şenliği etkinliğinde konuşan Muhtar Seyhan İhtiyaroğlu şunları söyledi:  katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu programımızı ramazanda yapacaktık ancak bahar şenliği adı altında inşallah devamını getireceğiz. Kermes benzeri programda olabilir. Bundan sonrasında her yıl belirli bir zamanda birlikte bir araya geleceğiz 5 yılı dolu dolu geçireceğiz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bahar Şenliğimiz kutlu olsun ”şeklinde konuştu.

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —