-
BIST 100
15945,77%-1,11
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,38% 0,14
-
GRAM ALTIN
6360,37% -0,98
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
ÜNYE ORTA YILMAZLAR MAHALLE'SİNDE BAHAR ŞENLİĞİ
Ünye Orta Yılmazlar Mahallesi’nde, Orta Yılmazlar Muhtarlığı önünde Mahallelilerin katılımıyla Bahar Şenliği gerçekleşti.
Ünye’nin en eski Kadın Muhtarı olan Orta Yılmazlar Mahallesi 5. Dönem Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu’nun organize ettiği “Orta Yılmazlar Bahar Şenliği” Etkinliğine katılan Mahalle sakinleri oyun havası eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Mahalle Muhtarlığının önünde gerçekleşen etkinlikte konuşan Muhtar Seyhan İhtiyar bu yıl etkinliğin ilkini düzenlediklerini söylerken bu şenliği Mahallelilerle birlikte geleneksel hale getireceklerini belirtti.
Muhtar Seyhan İhtiyaroğlu’nun eşi Seyit Bilal İhtiyaroğlu’nun 75. Yaş günü münasebetiyle etkinlik sonrası doğum günü pastasını birlikte kestikten sonra bu anı ölümsüzleştirmek için dans ettiler. Evliliklerinin ’de 50.yıla yaklaştıklarını söyleyen İhtiyar eşim için bugün çok anlamlı bir gün oldu ifadelerini kullandı.
“5 YILI DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ”
Bahar Şenliği etkinliğinde konuşan Muhtar Seyhan İhtiyaroğlu şunları söyledi: katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu programımızı ramazanda yapacaktık ancak bahar şenliği adı altında inşallah devamını getireceğiz. Kermes benzeri programda olabilir. Bundan sonrasında her yıl belirli bir zamanda birlikte bir araya geleceğiz 5 yılı dolu dolu geçireceğiz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bahar Şenliğimiz kutlu olsun ”şeklinde konuştu.
ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK

Akkuş Belediyespor’dan Sponsoruna Anlamlı Teşekkür
HAFTANIN YORUMU CUMA 18.00’DA SİZLERLE
ÜNYE’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI: İL İKİNCİSİ OLDU
Patpat 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı
ALTINORDU’DA BUZ PİSTİ SEZONU TAMAMLANDI!
Fatsa Kıyısında Şüpheli İHA İddiası
Büyük Hat Sanatçısı Mustafa Râkım Efendi Anıldı
GENÇ BAŞKAN SAHADA..
ALTINORDU AYIŞIĞI İSKELESİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR..
Fatsa Sahilinde Gizemli Cihaz Kıyıya Vurdu
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Trabzon'da fındık fabrikası deposunda yangın
Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
Ulubey Akpınar Mevkiinde İki Araç Çarpıştı
EYÜP FATSA: “İSTESEYDİM ADAY OLURDUM”
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
Yükleniyor






