Tarih: 24.05.2024 16:35

ÜNYE ORMEK’İN YILSONU SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

ÜNYE ORMEK’İN YILSONU SERGİSİNE YOĞUN İLGİ
Ünye Şubesi Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Yılsonu sergisi Ünye Yalı Kilisesinde yoğun ilgi gördü 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye şubesinde eğitim gören kursiyerlere ait el emeği ve göz nuru çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisi 24 Mayıs 2024 Cuma günü Ünye Yalı Kilisesinde görücüye çıktı.
Açıldığı günden bu yana 5483 grupta 107035 kursiyeri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), birçok ilçede vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine, katkı sağlarken ev ekonomisinde de katkı sağlıyor. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Ünye Şubesi ORMEK Eğitmenlerine Çiçek Hediye Etti. Protokol üyeleri katılımcıları açılış kurdelesini kestikten sonra katılım sağlayan vatandaşlarla birlikte sergideki çalışmaları yerinde inceleyip büyük ilgi gösterdiler.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı DR. Mehmet Hilmi “ORMEK’İ 19 ilçemize yayacağız, Ünye’ye ise ORMEK Kursiyerlerinin çalışmalarının daha ön planda olması ve satışı için bir sergi kuracağız” dedi.
Güler,  Ünye’nin ayrı bir yeri var.  Önümüzde 5 yıl var. Becerilerinizi ortaya koyunuz. Bu eğitimi bir zevk ve kazanç için yaparken aynı zamanda Ünye’nin tanıtımına vesile olacak eserlere dönüştürelim.  Hüseyin Başkan ile görüşeceğim benimde katkılarımla bir satış sergisini faaliyete geçirelim. Dedi
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: Kurs Faaliyetlerine baktığımız zaman hanım kardeşlerimizin çok daha ilgisi olduğunu ve bunların da süreç içerisinde beceri ve kabiliyetlerini ortaya koyduğunu gördük. Bu sürecin gelişmesiyle birlikte aile ekonomilerinde de katkı sağladığını görüyoruz.  Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediyelerimizin de çalışmalarının olduğu bu süreçte çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.  Her daim siz değerli hemşerilerimizin yanındayız. 
Sergi Açılışına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Daire Başkanları, STK’lar, ORMEK Eğitmenleri, Kursiyerleri ve Çok sayıda vatandaş katıldı.
ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —