Tarih: 26.07.2024 12:45

ÜNYE ÖĞRETMENEVİ, BÖLGENİN EN İYİSİ…

Facebook Twitter Linked-in

Tadilatına 2022 yılında başlanan Ünye Öğretmenevi binası, bugün itibariyle 52 odası ve 152 yatak kapasitesiyle misafirlerini bekliyor. 

Yenilenen binada, konferans salonu, büyük yemekhanesi ve şık dekorlarıyla birlikte Ünye Öğretmenevi, bölgenin en gözde konaklama yerlerinden biri oldu

Ayrıca, konaklamak isteyen vatandaşlar https://unyeogretmenevi.com.tr/  sitesi üzerinden online rezervasyon yapabilecekler.

Ünye Öğretmenevi Müdürü Rahim Yiğit, gerçekleştirilen basın açıklamasında şunları kaydetti: "Bu süreçte başta Bakanlığımız olmak üzere, Ordu Valiliğimize, siyasi büyüklerimize, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu’na, Kaymakamımız Ayhan Işık, Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu süre boyunca her daim beraber olduğumuz idari kadromuza, Sayın Hasan Hamarat’a ve Sayın Nurullah Kereci’ye ve binanın tadilat aşamasında yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum."

Öğretmenevlerinin sadece öğretmenlere değil, kamuya hizmet veren kurumlar olduğunu belirten Müdür Yiğit, "Artık bina öğretmenevine tahsis edilmiştir. Tadilat olarak bütün kısımlar bitmiş durumda. Geçen yıl itibarıyla 3800 Ünye ve İkizce'deki öğrencilerimize sıcak öğle yemeği hizmeti veriyorduk. Şu an 15 bin kişiye yemek hizmeti verebilecek bir kapasitemiz var. 1 ay önce aktif hale gelen online rezervasyon sistemi ile kalmak isteyen kişiler, Ünye Öğretmenevi websitesi üzerinden başvuru yapabilirler." dedi.

 

ÜNYE FLASH HABER / UMUT ÖZTÜRK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —