Tarih: 02.06.2024 22:45

Ünye OffRoad Yunus Emre Spor Kulübü Iğdır'da 3. Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü Iğdır Yarışında Başarı Elde Etti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 17. Karadeniz Offroad Kupası Iğdır Yarışı'nda Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. S4 klasmanında yarışan takım, gösterdikleri üstün performansla üçüncülük kazandı.

Kulüp Başkanı Argan, yarış sonrası yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Pilotlarımız, co-pilotlarımız, teknik ekibimiz ve tüm kadromuzla birlikte ortaya koyduğumuz güzel mücadelenin gün sonunda S4 klasmanında üçüncülükle ödüllendirilmesi bizi gururlandırdı. Pilot İbrahim Okuyucu ve Co-Pilot Selim Sezer ikilisi, klasmanda üçüncü oldu," dedi.

Ayrıca, S3 klasmanında yarışan iki ekip de parkurda büyük bir mücadele verdi. Pilot İlhami Özgür Yelkuvan ve Co-Pilotu İlginç Berdan Can Yelkuvan, son etapta yaşadıkları teknik sorunlara rağmen yarış boyunca gösterdikleri performansla dikkat çekti.

Başkan Argan, Ünye’ye S4 klasman kupasıyla dönmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Tamamen profesyonel bir kadroya sahibiz ve gelecekte daha güzel dereceler elde edeceğimize inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim," şeklinde konuştu. Yarış araçlarına nakliye desteği veren Fatsa Belediye Meclis Üyesi İş İnsanı Üzeyir Erdoğan'a, Pilot ve Co-Pilotlarımıza, Genel Sekreterimiz Süleyman Okuyucu’ya, Lojistik Sorumlumuz Murat İlyasoğlu'na, Teknik Ekip Sorumlularımız Hayrettin Basiloğlu ve Özcan Malkoç’a, ve tüm ekibe teşekkür eden Argan, "Iğdır'da gösterdikleri güzel mücadele için minnettarız," dedi.

Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü, bir sonraki yarışın 6-7 Temmuz'da Artvin'de yapılacağını belirterek, "Artvin yarışında da bol kupalar kazanmak dileğiyle," ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —