Tarih: 05.06.2024 13:18

ÜNYE MÜRÜVVET VİDİNLİ HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in


Geleneksel olarak her yıl gerçekleşen sergi açılışının yapıldığı Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi, UNİPORT AVM karşısında bulunan Halk Eğitim Merkezinde, kursiyerlerin 9 aylık el emeği göz nuru çalışmaları görücüye çıktı.
Yoğun katılımın olduğu sergi açılışında kursiyerlerin rölyef, el sanatları, ebru sanatı, halı dokuma, resim, atölye ve bilişim çalışmalarının sergilendiği etkinlik, katılım sağlayanların beğenisine sunuldu.
Sergi açılış kurdelesini, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık,  Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdür Özgür Tokgöz, Ünye Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, ve Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bilgin kesti. Kurdele kesimi sonrası protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından sergi gezildi.
Açılış konuşmasını Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bilgin yaptı.
Bilgin konuşmasında şunları kaydetti: "Buradaki öğrenme yolculuğumuz ve öğretme yolculuğumuz her zaman devam edecek. Katılım sağlayanlara çok teşekkür ediyorum,” dedi.
“ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR”
Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Hayat boyu öğrenme, modern dünyada bilgi ve beceriyi arttırmanın giderek önem kazandığı bu dönemde bireylerin kendilerini sürekli geliştirmesi ve yenilemesi gerektiğini ifade eder. Eğitimin yalnızca okul yıllarıyla sınırlı kalmadığını ifade eder. Bu anlayış kişilerin bireysel yeteneklerini ve mesleki yeteneklerini desteklerken toplumların daha dinamik olmasını sağlar. Bu haftayı kutlarken öğrenmenin yaşı ve zamanı olmadığını ifade etmek istiyorum. Bizler bu hafta sürecinde farkındalığı arttırmak için atölye, sosyal ve sportif faaliyetler düzenledik. Bu yıl eylül ayından itibaren 1513 kurs açıldı. Bu büyük bir başarı hikâyesidir. Milli Eğitim Bakanlığımızın halk eğitim merkezlerinin kapasitesini arttırma değerlendirmesi sonucunda Türkiye geneli puan üstünlüğüne göre, Türkiye 2.si olmuştur. Bu kapsamda Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Eğitmenlerini ve kursiyerlerini canı gönülden tebrik ediyorum,” dedi.

 

 


ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —