Tarih: 16.05.2024 18:26

Ünye Kız Meslek, 368 ünite kan bağışı topladı

Facebook Twitter Linked-in

Ünye’de bugüne kadar düzenlediği kan bağışı kampanyaları ile Türkiye birinciliği ve Türkiye dereceleri bulunan Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay iş birliği ile   “Sen Varsan Umut Vardır” sloganıyla 14. kan bağışı kampanyası düzenledi. 

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Mayıs Çarşamba günü 09: 00 ile 18: 00 saatleri arasında düzenlenen kampanyada 368 ünite kan bağışı alındı.

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, kan bağışı kampanyasının bu yıl 14.’sünü düzenlediklerini belirterek, “Kampanyamız Milli Eğitim Bakanlığımız sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde okulumuz sosyal kulüplerinin ortak faaliyeti. Bu işte sadece bir sınıfın, bir gurubundan değil müdüründen hizmetlisine kadar bütün personelimizin katıldığı ve destek olduğu bir etkinlik. Öğrencilerimizi sadece dersleri iyi olarak yüksek notlarla mezun etmek gibi bir anlayışımız yok. Vatanına, milletine, devletine iyi ve hayırlı bir insan olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda kan bağış kampanyamız kurumsallaşmış, kökleşmiş bir çalışma. Bu çalışmaya destek olan tüm paydaşlarımıza, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bağış kampanyasında 54 öğrenci ile 20 öğretmen görev alırken, kampanya yoğun ilgi gördü. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —