-
BIST 100
15927,70%-1,00
-
DOLAR
44,18% -0,07
-
EURO
50,63% 0,20
-
GRAM ALTIN
7087,59% -0,67
-
Ç. ALTIN
11461,86% -0,93
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ, FENERBAHÇE'Yİ AĞIRLIYOR
Ünye Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçında seyirci rekoru kırmayı hedefliyor.
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ, FENERBAHÇE'Yİ AĞIRLIYOR
Ünye Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçında seyirci rekoru kırmayı hedefliyor.
22 Eylül Pazar günü 14.00’da Ünye Şehir Stadında oynanacak Ünye Kadın Futbol Kulübü, Fenerbahçe ile karşılacak.
Ünye Kadın Futbol Kulübü, Sosyal Medya hesapları üzerinden şu açıklamayı yaptı “Takım sporlarında özellikle futbol branşında Ünye’mizi en üst ligde temsil eden ilk ve tek spor kulübü olma başarısı gösteren Ünye Kadın Futbol Kulübü’müz bildiğiniz üzere Ülkemizin en prestijli liglerinden biri olan Turkcell Kadın Futbolu Süper Liginde mücadele etmektedir.
Son dört senesine 3. Lig, 2. Lig ve geçtiğimiz sezon da 1. Lig Şampiyonluğu olmak üzere toplam üç şampiyonluk sığdıran Ünye Kadın Futbol Kulübü, şehrimize yeni bir heyecan katarak ulusalda, İlçemizin ve şehrimizin tanıtımına muazzam katkı sağlamaktadır ve bunu kişileri değil kulübümüzün kurumsal kimliğini ön plana çıkararak yapmaktadır.
90 milyona yaklaşan güzide Ülkemiz’in en üst ligi olan Turkcell Kadın Süper Ligi’ndeki 14 takımın arasında yer almak ve yıllık ortalama bütçeleri 50 Milyon Türk Lirası civarı olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi devler ile aynı ligi paylaşmak yorucu olduğu kadar aynı zamanda gurur verici. Bu gurur hepimizin.
Kazanacağımız maçlarımız olacak, ama kaybedeceğimiz maçlarımız da olacak. Önemli olan Ünye’mize kattığımız bu yeni heyecanı hep beraber sportmenlik meşalesi altında sürdürebilmek.
Bu noktada futbol branşında Ünye tarihinde dört büyükleri ilk defa misafir etmenin heyecanını tüm Ünye olarak beraber yaşayalım.
Bu hafta sonu Pazar günü saat 14.00 de Ünye İlçe Stadında oynayacağımız Fenerbahçe maçında kadın futbolunun seyirci rekorunu kırma hedefimize sizlerin de maç paylaşımları ile destek olmasını rica ederiz.” açıklamalarında bulunuldu.
KUMRUSPOR’DAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI..
Yeniden Refah Partisi Ünye Teşkilatı Yiğitler’de İftar Programına Katıldı
Akkuş’un Efeleri Fenerbahçe’ye 3-1 Mağlup
Ordu Valisi Muammer Erol’dan Kadir Gecesi Mesajı
İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı Tedbirleri Genelgesini Yayımladı
Başkan Alparslan’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
ÜNYE SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ’NDEN AİLE İFTARI
Göksu Kepçeli Yaylası’nda Çöp Tesisi Tepkisi...
Adıgüzel: “Kurul Antik Kenti’nin Altının Oyulması Tarihe Saygısızlıktır”
Vali Tavlı, Polis Uygulama Noktasında Emniyet Personeliyle İftar Yaptı
Fatsa Belediyesi Kademe Birimiyle Yılda 12,4 Milyon TL Tasarruf Sağladı
Vali Erol, “Ramazan Bayramı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı”na Katıldı
BAŞKAN HİLMİ GÜLER'DEN KADİR GECESİ MESAJI
Ünyeliler İstanbul’da İftar Sofrasında Buluştu
Akkuş’ta “Ramazan ve Oruç Bilinci” Konferansı Düzenlendi
ARAÇ İÇİ GÖRÜNTÜ CİHAZI CEZALARINA DURDURMA KARARI
Kadın Futbolu Süper Lig Kulüpler Birliği İçin İlk Adım Atıldı
BAŞKAN KİBAR’DAN TIP BAYRAMI ZİYARETİ
HAFTANIN YORUMU YİNE İLGİYLE İZLENDİ
YAZAR VUSLAT VAROL ÇOLAKOĞLU RADYO / TV PROGRAMINA KONUK OLDU.
19 Mayıs Tüneli Girişinde Zincirleme Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı
Samsun için kritik deprem uyarısı...
Ünye’de Özel Çocuklar Trafik Denetimine Katıldı…
PROF. DR. ALİ ZAHİT BOLAMAN VEFAT ETTİ..
ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDE HEKİMLERE VEFA GÜNÜ
Karadeniz’in En Büyük Kapalı Pazar Yeri Genişliyor
MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI DUALARLA ANILDI…
ÜSTP’DEN YALI SAHİLİNDEKİ DEREBAKS HAKKINDA AÇIKLAMA
36 YAŞINDAKİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Yükleniyor






