Tarih: 17.05.2024 17:07

Ünye Belediyesi’nde müdürler değişti…

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Belediyesi Mayıs ayı olağan Belediye Meclis Toplantısı’nda Ünye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü kadrosunun kaldırılarak Etüd Proje Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü kurulması oy birliği ile kabul edilmişti.

Yeni iki müdürlük kurularak müdür ataması yapıldı 

Yeni kurulan Etüd Proje Müdürlüğü görevine Tevfik Pişkin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ise kapatılan Plan ve Proje Müdürü Sibel Cerrahoğlu atandı. 

Temizlik İşleri, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürleri görev yerleri takas edildi 

Belediyede Temizlik İşleri ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürleri görev yerleri takas edildi. Buna göre Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü görevine; İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Mustafa Kuru Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine atandı. 

Ünye Belediyesinde bazı birim müdürleri değişti 

Ünye Belediyesi’nde bazı birim müdürlerinde ise değişikliğe gidildi. 

Özel Kalem Müdürü Ceyhan Çam’ın yürüttüğü Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine İlhan Odabaşı,  Muhtarlık İşleri Müdürü İrfan İnce’nin yürüttüğü Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevine İrfan Orhan atandı.

Hafta başı iki müdürün yerleri takas edilmişti 

Ünye Belediyesi’nde hafta başında Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Sinan Bayoğlu Bilgi İşlem Müdürlüğü görevine; Bilgi İşlem Müdürü Ahmet Dikici ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine getirilerek iki müdürlük arası değişiklik yapılmıştı.

Ünye Belediyesi’ndeki birim müdürleri 

Yapılan değişikliklerle Ünye Belediyesi Birim Müdürleri görev dağılımı şu şekilde oldu:

“Özel Kalem Müdürü Ceyhan Çam, Etüd Proje Müdürü Tevfik Pişkin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Cerrahoğlu, Mali Hizmetler Müdürü İlhan Odabaşı, İmar ve Şehircilik Müdürü İrfan Pelit, Fen İşleri Müdürü Orkun Oral, Yazı İşleri Müdürü ile İnsan Kaynakları ve Halkla Eğitim Müdürü Nebati Altun, İşletme ve İştirakler Müdürü Hakan Koca, Zabıta Müdürü Mehmet Sarıkoca, Destek Hizmetleri Müdürü ile Afet İşleri Müdürü Ahmet Dikici, Bilgi İşlem Müdürü Yunus Sinan Bayoğlu, Ruhsat ve Denetim Müdürü İrfan Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kuru, Muhtarlık İşleri Müdürü İrfan İnce, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Civan İkinci.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —