Tarih: 03.06.2024 18:08

Ünye 1957 Spor Başkanı Fatih Çakır Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

 

Ünye 1957 Spor Başkanı Fatih Çakır Seçildi. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grup'ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 25 Mayıs’taki kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran'a ertelenen genel kurul, bugün çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı. Toplantı, Liseler Mahallesi Santral Sokak’taki Ünye 1957 Spor Kulüp binasında gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Olağanüstü kongrenin Divan Başkanlığı’na İrfan Tosun, Divan üyeliklerine ise Hamza Alp ve Murat Arslan seçildi. 
Faaliyet raporu, gelir-gider hesap cetveli ve denetim raporlarının okunarak oy birliği ile kabul edildiği kongrede, oy birliği ile Başkanlık için Ünye 1957 Spor kulübünde geçtiğimiz günlerde adaylığını koyan ve tek aday olan Ünyeli iş insanı Fatih Çakır, oy çokluğu ile Ünye 1957 Spor’un 2024-2025 sezonundaki başkanı oldu. 

"Ünyespor’un Hak Ettiği Yer Burası Değil!" Oy çokluğu ile başkan seçilen Fatih Çakır, yeni dönemdeki hedefleri hakkında şunları söyledi: “Bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Öncelikle Osman Başkana teşekkür ediyorum. Eski Başkan Murat Narin ise bize sorunsuz bir kulüp bıraktı, teşekkür ediyorum. Ünye spor hakkında tek düşüncemiz şampiyonluk olacak. Bu takım 14 yıldır BAL liginde, oysaki potansiyeli çok yüksek bir kulüp ve hak ettiği yer burası değil. Takımı profesyonel lige çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” Taraftarlara Çağrı Başkan Fatih Çakır, Ünyeli taraftarlara seslenerek, “Tüm taraftarlarımızı her maçta stada davet ediyorum. Stadımızın dolmasını istiyorum. Çok iyi organize olup üst lige hep beraber çıkacağız. Desteklerinizi bekliyorum,” dedi. “ Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Osman Karayiğit, İhsan Türk, Yasin Topaloğlu, Mustafa Oguş, Nevzat Usta, Erdal Çakır, Oktay Toprak, Serkan Koca, Sefa Okutucu ve Meltem Gülay Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ramazan Yılmaz, Doğan Akçam, Elif Çakır, İsa Akdoğan, Soner Can Yanık, Gürkan Süngü, Hilal Medine Çakır, Gökhan Tatar, Harun Karayiğit ve Murat Özkaya Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Ünal Şahin, Abdullah Şentepe ve Gülbahar Kayar Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Ebru Çakır, Aziz Aydın ve Korkut İnanır 

 

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —