Tarih: 04.06.2024 16:10

ÜNDEF’ten birlik beraberlik dolu “Büyük Ünyeliler Pikniği”

Facebook Twitter Linked-in

Pikniğe katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Birlikten güç doğar, güçten memleket” diyerek birlik beraberlikle hizmetleri alan bir Ünye olduklarını söyledi. 

Tavlı ayrıca, “Sizler burada iş ve aş için memleketlerinizden uzakta bulunuyorsunuz. Biz de yerel yönetim olarak sizlerin, memleketinize geldiğinizde daha da keyif almanız için yatırımlarımızı ve projelerimizi sürdürüyoruz.” diyerek mesaj verdi.

Ünye Dernekler Federasyonu tarafından ona bağlı 19 dernekle birlikte İstanbul Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı’nda Ünyeli iş insanı Fahri Ateş’in ana sponsorluğunda “Büyük Ünyeliler Pikniği” düzenlendi.  

Çeşitli yarışmaların yapıldığı, ses sanatçılarının konser verdiği, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği girişimiyle Bilgi Yarışmasının düzenlendiği piknik şöleninde memleketlerinden kilometrelerce uzakta yaşayan Ünyeliler hasret giderdi. 

Piknik şölenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ÜNDEF Genel Başkanı Ali Kemal Göyünç, Ünyeliler Onursal Başkanı Fahri Ateş, Ünye Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin,ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ORDEF Başkanı Necati Özdemir, Geçmiş Dönem Başkanı Celalettin Dervişoğlu, Onursal Başkanı Sabri Çelebi, ORKON Başkanı Özlem Öztekin, ORKAÇDER Başkanı Cengiz Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Odabaşı, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, iş insanları, hem İstanbul’da yaşayan, hem de farklı şehirlerde yaşayan Ünyeliler bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. 

ÜNDEF Başkanı Ali Kemal Göyünç, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş birer selamlama konuşması yaparak tüm hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarına dikkat çektiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, piknik alanında bulunan vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. 

Başkan Hüseyin Tavlı, memleketin her köşesinde Ünyeli olmak ve memleket sevdasıyla nefes almanın ne demek olduğuna bir kez daha şahit olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bugün hemşehrilerimizle kucaklaştık. Güzel bir programda daha bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler burada iş ve aş için memleketlerinizden uzakta bulunuyorsunuz. Biz de yerel yönetim olarak sizlerin, memleketinize geldiğinizde daha da keyif almanız için yatırımlarımızı ve projelerimizi sürdürüyoruz. Ünye’mize nefes aldıracak projelerin yanı sıra istihdam sağlayacak yatırım ve projeleri de destekliyoruz. Gurbetteki tüm hemşehrilerime kucak dolusu sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Birlikten güç doğar, güçten memleket.”  

ÜNDEF tarafından programda emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı. 

Pikniğe katılanlar gün boyunca hem eğlendi, hem dinlendi, hem de hemşehrileriyle hasret giderdi. 

Ünye Kent Haber 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —