• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Ulu Önder Atatürk, Altınordu’da Törenlerle Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümünde Ordu’nun Altınordu ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

GÜNDEM 10.11.2025 12:30:00 396 0
Ulu Önder Atatürk, Altınordu’da Törenlerle Anıldı

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümünde Ordu’nun Altınordu ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Ordu Valiliği tarafından organize edilen anma programı, Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı.

Törene; Ordu Valisi Muammer Erol, CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Garnizon Komutanı Sağlık Albay Öner Önder, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kamil Buğra Atılgan, İdare Mahkemesi Başkanı Arman Şimşek, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Barosu Başkanı Av. Birsen Uçar, vali yardımcıları, il protokolü, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, saat 09.05’te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından, Ordu Kültür Sanat Merkezinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı gerçekleştirildi.
Vali Muammer Erol, çelenk sunma töreninin ardından Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan “Atatürk” konulu resim ve fotoğraf sergisinin açılışına da katıldı.

Programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmeni Erdal Kaya yaptı. Kaya konuşmasında,

“Atatürk bir fikirdir. O, akıl ve bilim demektir. Yaptıklarını gençliğe emanet eden, daima milletinin içinde bir liderdir. Onu sadece anmakla kalmayıp anlamak, fikirlerini özümsemek ve onun izinde yeni Mustafa Kemaller yetiştirmek en büyük görevimizdir.”
ifadelerini kullandı.

Anma programında ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “10 Kasım Atatürk’ü Anma” oratoryosu ile sona erdi.

Anma etkinlikleri kapsamında ayrıca, Aziziye (Yalı) Camii’nde Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okutuldu.

YETMİŞ İKİNCİ

ÜNYE KENT KONSEYİ STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ..

ÜNYE 1957 SPOR, KELKİT’İ TEK GOLLE GEÇTİ!

FATSA BELEDİYESPOR TARAFTARI ÖNÜNDE KAZANDI!

VEKİLLERDEN ENGELLİ DERNEKLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Halk Ekmek bir yılda 5,8 milyon ekmek üretti!

Kabadüz’de Kaçak Yapıların Yıkımına Başlandı.

ÖZER, ÜNYE’DE YÜRÜTÜLEN PROJELERİ İNCELEDİ

METEOROLOJİ’DEN YAĞIŞ UYARISI!

FATSA’DA DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 31 KİŞİYE İŞLEM

Gülyalı’da Uyuşturucu Operasyonu

ANAHTAR PARTİ ÜNYE’DEN 5 ARALIK’TA ANLAMLI ZİYARET

Tıra Çarpan Kamyonun Sürücüsü Araçta Sıkıştı

Orduspor 1967 A.Ş. Iğdır'a Mağlup!

BAŞKAN TAVLI: “ÜNYE’MİZ HER ALANDA GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR”

ÜNYE ARİF NİHAT ASYA KIZ MTAL’DEN SU SPORLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Spotify’ın Zirvesi Ordulu Semicenk’in

YATILI KURAN KURSU İNŞAATINI İNCELEDİLER

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI...

Ünye İmam Hatip Öğrencileri Spora Teşvik Ediliyor…

YALI PROJESİNİN İPTALİ İÇİN TOPLANAN DİLEKÇELER İLGİLİ MAKAMLARA GÖNDERİLDİ...

TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ 88. YILI – CHP’DEN ANLAMLI MESAJ

ÜNYE KADIN SPOR, MAÇA ÇIKMADAN 3 PUANIN SAHİBİ OLDU

Ünye 1957 Spor Kritik Virajda!

AKKUŞ’UN EFELERİ 2’DE 2 HESABINDA…

GÖKÇE BEBEK İÇİN MUTLU FİNAL…

Ordu’da Patpat Kazalarında 19 Can Kaybı!

ORDU’DA İNTİHAR SAYILARI ARTIŞ GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR!

18 ODALI ÇAMAŞ CEVAT BEY KONAĞININ RESTORASYONU SÜRÜYOR

ZARAR GÖREN AĞAÇLAR ÜNYE'DE DE TEMİZLENECEK

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8