Tarih: 18.09.2024 11:14

ÜFK’nın yıldız adayı Sivasspor’a transfer oldu

Facebook Twitter Linked-in

ÜFK’nın yıldız adayı Sivasspor’a transfer oldu

Ünye Futbol Kulübü’nün U14 takımı futbolcusu Poyraz Efe Çamoğlu, Süper Lig ekibi Net Global Sivasspor’a transfer oldu.

 

Ünye Futbol Kulübü’nde futbola başladıktan sonra yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken, mavi-siyahlı ekipte alt yaş liglerinde şampiyonluklar yaşayan ve profesyonel kulüplerin takibine giren 2011 doğumlu yıldız adayı Poyraz Efe Çamoğlu, Net Global Sivasspor Kulübü altyapısının yolunu tuttu. 

Altyapıda tesisleşme ve yetiştirdiği genç oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Net Global Sivasspor son olarak Batman'dan altyapısına transfer ettiği 2006 doğumlu Yunus Emre Konak’ı 4.6 milyon Euro’ya Premier Lig takımı Brentford göndermişti. 

-Sivasspor, Ünyeli Poyraz Efe Çamoğlu’nu renklerine bağladı-

Alt yaş gruplarında birçok ismi Milli Takımlara göndermeyi başaran Sivasspor, küçük yaşından itibaren oynadığı futbolla scout ekiplerinin radarına giren Ünyeli ismi renklerine bağladı.

Daha önceki yıllarda profesyonel takımlara gönderdiği isimlerle adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nün ise Türk futboluna kazandırdığı son isim 14 yaşındaki Poyraz Efe Çamoğlu oldu. 

-Trabzonspor, Giresunspor, Boluspor, Adana Demirspor’dan sonra Sivasspor-

Trabzonspor, Giresunspor, Boluspor, Adana Demirspor gibi profesyonel takımlardan sonra Sivasspor’a da oyuncu veren Ünye Futbol Kulübü başarılı sporcularıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

-Tamtürk; “Üretmeye devam ediyoruz”-

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, Sivasspor ile uzun süredir yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmanın sağlandığını belirterek, bir Süper Lig takımının altyapısına daha oyuncu kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. 

Türk futboluna yeni yetenekleri armağan ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Tamtürk, şu açıklamayı yaptı. 

“Küçük yaşında kulübümüze gelerek futbol okulumuzda eğitim almaya başlayan Poyraz Efe Çamoğlu, yeteneği ve futbol zekası ile öne çıkan bir isim olmuştu. Lisans yaşına geldiğinde resmi maçlara çıkmaya başlayan evladımız il dışında da birçok özel turnuvalarda ve resmi Türkiye Şampiyonlarında yer alarak futbolunu geliştirdi. Özellikle Süper Lig ekiplerinin takibinde olan çocuğumuz için Sivasspor Kulübü’nün doğru bir seçenek olduğunu düşündük. Ailesi ve evladımız ile birlikte karar vererek profesyonel olarak bu işi yapma noktasında büyük bir adım atmış olduk. Bu yıllar süren, ciddi emek harcanarak ortaya çıkan bir sonuç. Bu anlamda kulübümüzün tüm antrenörlerine vermiş oldukları emekler için çok teşekkür ediyorum. Değerli ailemize de bize güvendikleri için ve vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Ayrıca Sivasspor Kulübü’ne de bizlere göstermiş oldukları samimi yaklaşımlarından dolayı kulübümüz adına teşekkür etmek istiyorum”

- “Transferlerin devamı yolda”-

Transferlere devam edildiğini de vurgulayan Metin Tamtürk, “Halihazırda Samsunspor ile bir evladımız için anlaşmış bulunmaktayız. Ancak Samsunspor Kulübü’nün UEFA’dan almış olduğu transfer yasağı nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi için kırmızı-beyazlı kulübün yasağının kalkmasını bekliyoruz. Yine Ankara Gençlerbirliği Kulübü ile antrenmanlara çıkan futbolcumuz da var. Özverili ve disiplinli bir şekilde yıllarca emek veren tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Ailelerimizin de bu noktada desteği tabi ki çok önemli onlar da bizlere güvenerek en değerli hazinelerini emanet ediyorlar. Onların güvenini de boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutluyuz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —