Tarih: 20.06.2024 16:30

ÜFK’dan bir şampiyonluk da U13 Liginde…

Facebook Twitter Linked-in


ÜFK’dan bir şampiyonluk da U13 Liginde…

2.Amatör Lig’de şampiyon olarak bir üst lige terfi eden Ünye Futbol Kulübü, U13 ligi finalinde Ordu Galataspor’u 3-0 mağlup ederek bir hafta arayla ikinci defa şampiyonluk sevinci yaşadı.
Ünye Futbol Kulübü, U13 ligi finalinde Ordu Galataspor’u 3-0 mağlup etti. Gülyalı İlçe sahasında hakem Şafak Tekin’in yönettiği mücadelede iki finalist takım da finale yakışır bir mücadele sergilerken, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

Mücadelenin ikinci yarısında Poyraz Efe Çamoğlu, Gürol Erarslan ve Taha Güven’in golleri sahadan 3-0 galip ayrılan mavi-siyahlılar şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

-Ünye takımına kupa var, sporculara madalya yok-

Final mücadelesinin ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyonluk kupasını Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır ile Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi birlikte verdiler. 

Bu sezon diğer kategorilerde şampiyon olan takımların sporcularına kupa töreninde madalya da verilirken, Ünye ekibi sporcularına madalya verilmemesi dikkat çekti.

-Tamtürk; “Ünye’mize kupalar getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz”-

Final mücadelesinin ardından şampiyonluk sevincinin yaşandığı Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Metin Tamtürk ekibi ile gurur duyduğunu belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Sezon başından bu yana sistemli ve disiplinli bir çalışmanın neticesinde bu sezon beş kategoride finale çıktık. İki finali kazanmış olduk. En çok maç sayısı ile sporcularımızın futbol gelişimlerine katkı sağlarken sportif anlamda da başarı kazanarak sezonu çifte kupayla kapatmış olduk. Oyuncularımız ile birlikte Erdal Şentepe, Bünyamin Yılmaz, Ümit Bacacı, Savaş Felek antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —