Tarih: 18.09.2024 10:58

Toyota’dan Endüstri Meslek Lisesi’ne sıfır araç…

Facebook Twitter Linked-in

Toyota’dan Endüstri Meslek Lisesi’ne sıfır araç…

Türkiye Toyota Otomotiv Sanayi, Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araç Teknolojisi Alanı öğrencilerinin teknik eğitimde gelişen teknolojileri takip edebilmeleri ve uygulamalı eğitimde kullanmaları için sıfır araç bağışladı.

-“Ara elaman değil, aranan eleman yetiştirme hedefimize araç desteği” -

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 

“Ara elaman değil, aranan eleman yetiştirme hedefimize araç desteği. Motorlu Araç Teknolojisi alanı bulunan meslek liselerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojileri takip edebilmeleri için Türkiye Toyota Otomotiv Sanayi, daha önceden başlattığı bağışlarının bir yenisini de okulumuza yapmıştır.

- Endüstri Meslek’e hibe sıfır araç -

Okulumuzda Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında öğrenim gören 108 öğrencimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak olan 2024 Model Toyota Corolla araçtan dolayı Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Türkiye Toyota Otomotiv Sanayi’ye en içten teşekkürlerimizi sunarız. Günümüz dünyasında meslek liselerine destekleriyle değer katan bu anlamlı hediye, öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerini geliştirmelerine şüphesiz büyük fayda sağlayacaktır.

-Müdür Tokgöz’e teşekkür -

Bu süreçte bağışın gerçekleşmesi için özel ilgi ve çaba gösteren, bizlere her türlü desteği sunan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Tokgöz’e öğrencilerimiz adına saygı ve şükranlarımızı sunarız.”

Ünye Kent Haber

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —