-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% -0,11
-
EURO
50,55% 0,12
-
GRAM ALTIN
7119,10% -0,22
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Tepe’den Anne ve Bebeklerine Müjde
BEBEK BAKIM VE EMZİRME ODASI DA OLUŞTURULACAK
BEBEKLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI DOĞUYOR
Ordu’da ilk defa bebekler için yepyeni bir yaşam alanı doğuyor. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, özellikle yağışlı havalarda 0–3 yaş arası bebeklerin kışın sıcak, yazın serin bir ortamda güvenle oyun oynayarak eğlenebileceği, annelerin nefes alabileceği Bebek Parkı’nda çalışmaların başlandığını açıkladı.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu’nun ilk Bebek Parkı’nın kurulması için çalışmaların başladığını açıkladı. 0–3 yaş arasındaki bebekler için özel olarak tasarlanan park, Durugöl Mahallesi’nde yer alan Trafik Eğitim Parkı Alanı’nda hayata geçiriliyor. Kışın sıcak, yazın serin bir ortamda annelerin ve bebeklerin güvenli, konforlu ve keyifli vakit geçirebilmesini amaçlayan Bebek Parkı’nda, duvarlar ve zemin tamamen yumuşak zeminle kaplanarak güvenli bir oyun alanı oluşturulacak.
Park içerisinde bebeklerin gelişimine katkı sunacak birçok aktivite alanı da yer alacak. Kinetik kum oyun alanı, trambolin, kaydıraklı top havuzu, şişme atlı karınca, ahşap oyuncaklar, çadır ve oyun tüneli gibi donatılarla minikler hem eğlenecek hem de sosyalleşecek. Parkta keyifli vakit geçiren bebeklerin anneleri ise kafe alanında çay ve kahve eşliğinde dinlenirken, televizyon ekranlarından ya da özel olarak oluşturulan gözlem alanından çocuklarını rahatlıkla takip edebilecek.
BEBEK BAKIM VE EMZİRME ODASI DA OLUŞTURULACAK
Bebek Parkı bünyesinde ayrıca annelerin bebeklerinin bezini değiştirebileceği ve konforlu bir ortamda emzirebileceği Bebek Bakım ve Emzirme Odası da oluşturulacak. Bu alanla birlikte annelerin günlük yaşamda sıkça karşılaştığı ihtiyaçlara da tek bir çatı altında çözüm sunulmuş olacak.
BAŞKAN TEPE: BEBEK PARKI’NI ALTINORDU’MUZA KAZANDIRIYORUZ
Başkan Ulaş Tepe, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kent yaşamında özellikle annelerimizin ve bebeklerimizin ihtiyaçlarını önceleyen uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yağışlı havalarda 0–3 yaş arası bebeklerimizin kışın sıcak, yazın serin kapalı bir alanda güvenle oyun oynayabileceği, annelerimizin ise çocuklarını gönül rahatlığıyla nefes alabileceği Bebek Parkı’nı Altınordu’muza kazandırıyoruz. Bu uygulamayla annelerimizin günlük hayatta karşılaştığı önemli bir ihtiyaca yanıt vermiş olacağız. Bebeklerimiz için yumuşak zeminli, eğitici ve eğlenceli oyun alanları oluştururken; annelerimiz için de dinlenebilecekleri, çocuklarını izleyebilecekleri sosyal alanlar planladık. Altınordu’muzda sosyal belediyecilik anlayışımızla her yaştan hemşehrimizin yaşamını kolaylaştıran, aile dostu ve insan odaklı uygulamaları birer birer hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bebek Parkımızın şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Göksu Kepçeli Yaylası’nda Çöp Tesisi Tepkisi...
Adıgüzel: “Kurul Antik Kenti’nin Altının Oyulması Tarihe Saygısızlıktır”
Vali Tavlı, Polis Uygulama Noktasında Emniyet Personeliyle İftar Yaptı
Fatsa Belediyesi Kademe Birimiyle Yılda 12,4 Milyon TL Tasarruf Sağladı
Vali Erol, “Ramazan Bayramı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı”na Katıldı
BAŞKAN HİLMİ GÜLER'DEN KADİR GECESİ MESAJI
Ünyeliler İstanbul’da İftar Sofrasında Buluştu
Akkuş’ta “Ramazan ve Oruç Bilinci” Konferansı Düzenlendi
ARAÇ İÇİ GÖRÜNTÜ CİHAZI CEZALARINA DURDURMA KARARI
Kadın Futbolu Süper Lig Kulüpler Birliği İçin İlk Adım Atıldı
BAŞKAN KİBAR’DAN TIP BAYRAMI ZİYARETİ
HAFTANIN YORUMU YİNE İLGİYLE İZLENDİ
YAZAR VUSLAT VAROL ÇOLAKOĞLU RADYO / TV PROGRAMINA KONUK OLDU.
19 Mayıs Tüneli Girişinde Zincirleme Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı
Samsun için kritik deprem uyarısı...
Ünye’de Özel Çocuklar Trafik Denetimine Katıldı…
PROF. DR. ALİ ZAHİT BOLAMAN VEFAT ETTİ..
ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDE HEKİMLERE VEFA GÜNÜ
Karadeniz’in En Büyük Kapalı Pazar Yeri Genişliyor
MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI DUALARLA ANILDI…
ÜSTP’DEN YALI SAHİLİNDEKİ DEREBAKS HAKKINDA AÇIKLAMA
36 YAŞINDAKİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
"İFTARINIZA VE BEREKETİNİZE TALİBİZ” PROGRAMINDA 500 KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
Yunus Emre Eğitim Kurumları İftar Geleneği Sürdürdü...
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yasta: Yusuf Emre Bacınoğlu Vefat Etti.
Ünye’de “Hayat Kurtaran Eller, Umut Veren Renkler” Sergisiyle 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
Ordu’da Bir Haftada 12 Narkotik Operasyonu: 4 Tutuklama
Ünye’de Merhum Belediye Başkanları İçin Lokma Dağıtılacak
AKKUŞ’TAN AVRUPA’YA ERASMUS+ ADIMI
ALTINORDU’DA YOL KONFORU ARTIYOR
Yükleniyor






