Tarih: 13.07.2024 10:41

TAVLI’DAN ŞAMPİYON ÜFK’YA TEBRİK…

Facebook Twitter Linked-in

Ordu il şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü U13 takımı sporcuları, Kulüp Başkanı Metin Tamtürk, Antrenörler Erdal Şentepe, Bünyamin Yılmaz ve Savaş Felek ile Yönetici Murat Mehmet Uygun’la birlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Zorlu rakiplerini geride bırakarak Ordu İl Şampiyonu olup Ünye’ye gurur yaşatan kulüp sporcuları, başarılarını Başkan Tavlı ile paylaştı. Belediye Başkanı Tavlı, şampiyonluk sevincini paylaşan çocukları tebrik etti. 

Belediye olarak sporun ve sporcuların her türlüsüne her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Tavlı, şu açıklamayı yaptı: “Sporun ve sporcumuzun her zaman destekçisiyiz. Ünye Futbol Kulübü Ordu İl Şampiyonu olan U13 Futbol Takımımızın yönetim, teknik ekip ve futbolcularına nazik ziyaretleri ve plaketleri için teşekkür ediyorum. Genç sporcularımıza başarılı bir spor hayatı diliyorum.” 

ÜFK Başkanı Metin Tamtürk, servis hizmeti başta olmak üzere kulübe verdikleri tüm destek için Belediye Başkanı Tavlı’ya, Ünye Futbol Kulübü Yönetim Kurulu adına teşekkür plaketi takdim etti.
@aynikola 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —