Tarih: 14.05.2024 12:02

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

 

Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı iş birliğiyle düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde, Şehit ve Gazi Aileleri bir araya geldi. 

14 Mayıs Çarşamba günü Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Programın açılışında Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından Şehitlerimiz için dualar edildi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, şehit ve gazi ailelerini Anneler Günü vesilesiyle bir araya getirerek duygusal konuşmalar yaptılar. Tavlı, Aile Sosyal Politikalar Müdürü'nün organize ettiği buluşmada yaptığı konuşmada, Şehit annelerini ve gazilerin eşlerini Anneler Günü vesilesiyle tebrik ederek, "Allah bize başka acılar yaşatmasın. Bu aziz topraklarda hep birlikte sağlık ve afiyet içinde birlikte yaşamayı dilerim" dedi.

Kaymakam Ayhan Işık ise şehitlik ve gazilik kavramlarının önemini vurgulayarak, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün bu vatanı yaşamaktayız. Bu vatana sahip çıkmak hepimizin görevidir" ifadelerini kullandı. Işık, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, "Şehit annelerimizin ve gazi annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Muhammet Ali Gökkan, Ünye AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alpaslan, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Şehit ve Gazi Aileleri ile yakınları katıldı.

 

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK

/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —