Tarih: 31.05.2024 15:00

Şehir Hastanesi 2025 sonunda hizmette…

Facebook Twitter Linked-in

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi’nin son durumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Ordu Şehir Hastanesi’nin yolu ile ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirten Tüzün, “Organize Sanayi’den sonra Melet Irmağını geçen bir köprü var. Buradan Ordu Şehir Hastanesi’ne yol verilecek. Haziran-Temmuz gibi ihalesi yapılacak. Bu ihalenin hazırlıkları sürüyor yakında tamamlanıp ihaleye çıkacak. Ayrıca otopark için de ikmal ihalesi yapılacak. Daha önce heyelan olduğu için otopark iptal edilerek fore kazık yapılması kararı verilmişti. Şimdi otopark da yapılacak.” dedi. 

Ordu Şehir Hastanesi’nin tasarruf tedbirlerine takılıp takılmayacağı konusuna da değinen Tüzün, 2025 yılı sonunda hastanenin hizmete geçmesini beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

 “Biz hastane inşaatı yüzde 75’in üzerinde olduğumuz için tasarruf tedbirlerine takılmayacağını düşünüyoruz. Hastanenin bitimi 2025’e sarkar mı derseniz, sarkar. Ancak 2026’ya kalmaz diye düşünüyoruz. Çünkü bize ‘Bazı cihazların yerini hazırlayın, dendi. Eylül ayında anjiyo cihazlarımızı yerleştireceğiz. Bunun dışında bakanlığın aldığı röntgen gibi cihazlarda olacak, olanlar da yılsonuna kadar yerleştirilmeye başlanacak.”   


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —