Tarih: 09.09.2024 15:14

ŞANLITÜRK: İYİ DERSLER ÇOCUKLAR!

Facebook Twitter Linked-in



Ordu’da 2024-2025 yeni eğitim öğretim yılı bugün başladı. Ordu genelinde 6 bin 508 derslikte 125 Bin 96 öğrenci, 11 Bin 114 öğretmen görev yapacağını belirten Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza, onların vefakar öğretmenlerine ve velilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum. 2024-2025 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Öte yandan Milletvekili Şanlıtürk, Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'a ve Tunceli’nin Ovacık ilçesinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı askeri aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerimize de acil şifalar dileyerek, Yüce Türk Milletine baş sağlığı diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —