Tarih: 15.10.2024 10:39

Rus Margarita Karaca Ordu'da Kayboldu

Facebook Twitter Linked-in

Rus Margarita Karaca Ordu'da Kayboldu

Ordu'da 8 Ekim'de kaybolan 57 yaşındaki Rus uyruklu Margarita Karaca için ailesi, halktan yardım çağrısında bulundu. Sarışın, yeşil gözlü ve 170 cm boyundaki Karaca'nın en son Altınordu Kumbaşı bölgesinde görüldüğü belirtildi. 

Ordu'da 8 Ekim tarihinde kaybolan 57 yaşındaki Margarita Karaca için ailesi ve güvenlik güçleri seferber oldu. Ailenin yaptığı açıklamaya göre, Rus uyruklu Karaca, saat 12:00 ile 13:00 arasında Altınordu Kumbaşı bölgesindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Margarita Karaca'nın 170 cm boyunda, sarışın ve yeşil gözlü olduğu bildiriliyor. Kaybolduğu sırada gri bir sweatshirt ve mavi kot pantolon giymekteydi. Türkçesi zayıf olan Karaca'nın en son görüldüğü yerin Kumbaşı mevkii olduğu belirtiliyor.

Aile, Margarita'nın bir an önce bulunabilmesi için halktan destek bekliyor. Görenlerin, eşi Halil Karaca ile (0532 311 40 24) iletişime geçmesi veya güvenlik güçlerine bilgi vermesi önemle rica ediliyor. Aile, Margarita'nın sağ salim bulunması için herkesin yardım etmesini umuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —