Tarih: 09.09.2024 18:21

ROTARY 2430.GUVERNÖRÜ KEREM MURADİ'DEN ÜNYE ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

ROTARY 2430.GUVERNÖRÜ KEREM MURADİ'DEN ÜNYE ZİYARETİ

ÜNYE ROTARY VE ONEY FLASH FM’E ZİYARET.

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Kerem Muradi ve Ünye Rotary Dönem Başkanı Elif Tan Görgülü, Ünye Rotary ekibiyle birlikte ONEY FLASH FM’i ziyaret etti. Yeni yayın dönemi öncesinde hayırlı olsun dileklerini ileten ekip, radyoda yeni dönemde yayınlanmak üzere banttan bir program da gerçekleştirdi.

Ünye Maden ve ONEY FLASH FM Ziyaretleri

Guvernör Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi, Dönem Başkanı Elif Tan Görgülü, Dönem Sekreteri Özge Tübey, Guvernör Yardımcısı Tolga Uzun ve Rotaryen üye Can Görgülü, gün içinde Ünye Maden’i ziyaret ettikten sonra ONEY FLASH FM’in konuğu oldular. Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz tarafından karşılanan ekip, radyonun işleyişi hakkında bilgi aldı.

Yeni Dönem Projeleri Tanıtıldı

ONEY FLASH FM’de hazırlanan programda Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan Guvernör Kerem Muradi ve Dönem Başkanı Elif Tan Görgülü, Rotary’nin 2024-2025 dönemi projelerini dinleyicilerle paylaştı. Topluma hizmet etmenin önemine vurgu yapılan yayında, yeni dönem projelerinin detayları aktarıldı. Programın sonunda Rotary ekibi, Hakan Korkmaz ve radyo çalışanlarına teşekkür etti ve stüdyoda günün anısına fotoğraf çekildi.

Ünye Rotary Kulübü'nde Yeni Üye Kabul Töreni

Rotary ekibi, 6 Eylül Cuma günü Ünye Rotary Kulübü’nün 1690. toplantısına katıldı. Guvernör Kerem Muradi, eşi Pınar Muradi ve 17. Grup Guvernör Yardımcısı Tolga Uzun’un da yer aldığı toplantıda, Dönem Başkanı Elif Tan Görgülü mevcut projeler ve gelecek planları hakkında bilgiler verdi. Toplantının ardından düzenlenen Yeni Üye Kabul Töreni’nde, yeni üyeler Pınar Gürsoylu, Ahsen Soysal ve Erman Kılıç’a rozetleri takdim edildi. Etkinlik, yeni üyelerin katılımıyla büyük bir coşkuyla sona erdi.
ÜNYE FLASH HABER / UMUT ÖZTÜRK
@unye.rotarykulubu @unye.maden @avkeremmuradi @eliftangorgulu @pinarmuradi @tlg_uzun 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —