-
BIST 100
16220,28%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Ot Yemekleri Festivali yoğun katılımla başladı.
Festival 4 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ot Yemekleri Festivali yoğun katılımla başladı. Bafra ilçesindeki etkinliklerle başlayan Atakum ilçesi Çobanlı İskelesi’nde devam edecek festivalde bin 800’ün üzerinde yenilebilir ot ve bu otlardan yapılan lezzetli yemekler görücüye çıktı. Yarışmalar, atölye etkinlikleri ve söyleşilerin de olduğu festival 4 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde şehrin gastronomi turizmindeki payını artırmak ve geleneksel lezzetleri tanıtmak amacıyla düzenlenen 8. Samsun Yöresel Ot Yemekleri Festivali, Bafra ilçesindeki etkinliklerle başladı. Festivalin ilk gününe ilgi yoğun oldu. Doğada bulunan bin 800’ün üzerinde yenilebilir otun ve çeşitli ot yemeklerinin sergilendiği festivalin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Bafra ilçesi Sürmeli Mahallesinde buluşan katılımcılar; tadım etkinliklerinden çocuklarla doğada resim etkinliğine, bilim ve oyun atölyelerinden doğal ürünler pazarına kadar birçok programla keyif ve lezzet dolu bir gün geçirdi.
Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Samsun Valiliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Anadoludakiler ve Samsun Turizmciler Derneği iş birliği ile gastronomi turizmi meraklıları için dopdolu içeriğe sahip bir festival hazırladı. 8. Samsun Ot Yemekleri Festivali’nin açılış programı ise 30 Mayıs Cuma günü Çobanlı İskelesi’nde yapıalcak.
1 Haziran Pazar günü sona erecek festival, 4 gün boyunca gastronomi turizmi meraklılarını ağırlayacak. Yarışmalar, atölye etkinlikleri ve söyleşilerin de olduğu festivalde katılımcılar 4 gün boyunca hem keyif dolu saatler geçirecek hem de lezzet şöleni yaşayacak.
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki
Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı
GÜLSAN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN PROJE YARIŞMASI
CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar’dan Durugöl Arazisi Tepkisi:
Gürgentepe’de Yoğun Katılımlı İftar Programı
Ordu’da ramazan ayı gıda denetimleri aralıksız sürüyor
Ünye Müftülüğü Personeli Ahmet Bulat Emekliye Ayrıldı
Başkan Güler’den Sert Çıkış: “Bunu Bir Orduluya Yakıştıramıyorum”
Yükleniyor






