9520,22%-1,71
39,34% 0,45
45,66% 1,45
4286,28% 1,49
6870,40% 1,67
Survivor All Star'da büyük finale günler kala yarışmada kıyasıya rekabet yaşandı. Son beşe kalan yarışmacılar Ayşe Yüksel, Batuhan Karacakaya, Ordulu Sevgi İme, Adem Kılıççı ve Volkan, İstanbul finaline yükselebilmek için mücadele etti.
Batuhan ilk finalist olarak adını yazdırırken, onu Adem takip etti. Final biletini almak için kalan üç yarışmacı — Ayşe, Volkan ve Sevgi — son bileti almak için parkura çıktı. Yarışma öncesinde sunucu Murat Ceylan, yarışmacılara duygularını sordu.
Ayşe Yüksel, “Artık son oyun, başka şansımız yok. Elimden gelenin fazlasını ortaya koyacağım,” derken,
Sevgi İme ise, “Çok tecrübeli isimlerle yarıştım. Bu atmosferi ilk kez yaşadım ama bir şansım daha var. Mücadelemi sonuna kadar vereceğim,” diyerek kararlılığını ifade etti.