• BIST 100

    17016,30%1,08
  • DOLAR

    43,83% 0,02
  • EURO

    51,75% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7337,16% 2,16
  • Ç. ALTIN

    11883,50% 0,37

Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

10.10.2024 14:38:00 402 0
Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astsb. Kd. Bşçvş. Gökhan Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Önal, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Şahin, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Gülsemin Ünal, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, Strateji ve Koordinasyon Müdürü Emine Çaylak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Selami Türkmen ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.    

Ordu’da Cumhuriyetin 101. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Atalarımız, dedelerimiz bu Cumhuriyeti kurmak için ağır bedeller ödediler. Bizler de atalarımızın bizlere miras bıraktığı Cumhuriyete onlara yakışır şekilde sahip çıkmak durumundayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ‘Türkiye Yüzyılı’ olması için çaba sarf ediyoruz. Onun için de Cumhuriyetin 101. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamayı amaçlıyoruz. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlayalım” dedi.

Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Vali Erol Vergi Haftası Dolayısıyla Heyeti Kabul Etti

Milletvekili Özer, Başkan KİBAR ile Fatsa'da temaslarda

Doğu Karadeniz’de üçlü istilacı tür tarımı tehdit ediyor

Toybelen Sanayi Sitesi,kentin yeni ticaret ve üretim merkezine dönüşüyor.

Özer: “Üreticimizin Yanındayız”

Zafer Partisi'nde Yeni İl Başkanı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanlığı’ndan “Laiklik” Açıklaması

Prof. Dr. Cemal Öztürk Dekanlık Görevini Devraldı

PERŞEMBE DÜZ MAHALLE BETON YOL KONFORU

KIBRIS GAZİSİ HÜSEYİN ÖNBAŞ HAYATINI KAYBETTİ

FATSA’DA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Ordu’da Millet Bahçesi ve Millet Düzü Çalışmaları Sürüyor...

BAŞKAN BAHAR GÜNEYLİ YILMAZ İSTİFA ETTİ!

MOTORİNE ZAM YOLDA!

ODÜ İİBF’DE YENİ DEKAN, PROF.DR. CEMAL ÖZTÜRK

Ünye’de Bıçaklı Saldırı: 1 Kişi Yaralandı

2026 Türkiye U15 Okçuluk Ligi Finalleri Samsun’da Tamamlandı

İstanbul İslamdağlılar Derneği’nde İftar Buluşması

Mahmut Özer Fatsa’da Teşkilatla Sahurda Buluştu

Altınordu Belediyesi Kent Lokantaları, Ücretsiz.

70 yaşındaki bir vatandaşı 221 bin TL dolandırdılar.

BAŞKAN TAVLI VE BAŞKAN ALPARSLAN, BATIPARK’TA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

ORDU TELEFERİKTE BAKIM ZAMANI

Halkbank, Akkuş Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

HALİMAĞA KÜLLİYESİ’NE BAŞKANLAR ÇIKARMASI

Mahmut Özer’den Ünye’de Esnaf Odasına Ziyaret...

Ünye Gençler Birliği’nden Farklı Başlangıç

FATSA'DA KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü FEDEK Tarafından Akredite Edildi

OMÜ'de "Çok Güzel Hareketler" rüzgarı esti.

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 23 12 4 7 15 43
5.GÖZTEPE A.Ş. 23 11 4 8 11 41
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 23 3 16 4 -22 13