-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,02
-
EURO
51,35% 0,12
-
GRAM ALTIN
6623,24% 0,02
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
ORDU, AVRUPA REKORTMENİ YUSUF FEHMİ GENÇ’İ COŞKUYLA KARŞILADI
Avrupa Halter Şampiyonası’nda 73 kiloda yarışarak Avrupa Şampiyonu olan ve aynı zamanda Avrupa rekorunu kıran milli halterci Yusuf Fehmi Genç, memleketi Ordu’da büyük bir coşkuyla karşılandı.
Moldova’da düzenlenen organizasyonda koparmada 154 kg ile gümüş, silkmede 194 kg ve toplamda 348 kg ile Avrupa rekoru kırarak altın madalyaya uzanan Genç, Türkiye’nin ve Ordu’nun gururu oldu.
Yürüyüş öncesinde Yusuf Fehmi Genç, Ordu Valisi Muammer Erol tarafından makamda kabul edilerek tebrik edildi.
24 Nisan 2025 Perşembe günü gerçekleştirilen kutlama töreni, 19 Eylül Ortaokulu önünden başlayan mehteran eşliğindeki yürüyüşle start aldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde son bulan yürüyüşte vatandaşlar, bayraklarla Yusuf Fehmi Genç’i alkışlarla karşıladı. Milli sporcuya vatandaşların yoğun ilgisi damga vururken, milli sporcu madalyalarını gururla taşıdı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler tarafından makamda kabul edilerek tebrik edildi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel: "Fehmi’nin Azmi, Ordu’daki Gençlerimize İlham Veriyor"
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, törende yaptığı açıklamada Yusuf Fehmi Genç’in başarılarının tesadüf olmadığını vurguladı:
“Yusuf Fehmi Genç, sadece bu yıl değil, yıllardır azimle çalışan, disiplinli ve kararlı duruşuyla örnek bir sporcu. Daha önce de ulusal ve uluslararası birçok şampiyonada önemli dereceler elde etti, Türkiye’yi gururla temsil etti. Ancak bu son şampiyonada kırdığı Avrupa rekoru ve kazandığı altın madalya, onun kariyerinde yeni bir zirve oldu.
Ordu olarak böylesine büyük başarılara sahip bir sporcuyu yetiştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bu başarı, ilimizdeki genç sporcularımıza ilham kaynağı olmaya devam edecek. Bizler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yusuf gibi potansiyeli olan tüm gençlerimizin yanında olmaya, onları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Yusuf’un bu gurur verici başarısında emeği geçen antrenörlerine, ailesine ve tüm spor camiamıza teşekkür ediyorum”
Ordu, sporun ve başarının şehri olarak, yetiştirdiği şampiyonlarla Türk sporuna katkı sunmaya devam ediyor.
BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






