Tarih: 27.07.2024 14:36

OP. DR. ERKAN BAKIR ÖZEL JİNEKOLOJİ KLİNİĞİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Lazer, 4 boyutlu renkli ultrason, gebelikten korunma, menopoz dönemi takipleri ve kanser tarama tedavileri ile hizmet verecek olan klinik, Ünye Atatürk Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi, 5 yıldızlı otel karşısında hizmete başladı.

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü faaliyete geçen klinik, yoğun katılımın dikkat çektiği bir açılış töreniyle kapılarını açtı. Törene katılan misafirlere kokteyl ikram edildi.

Açılış programına Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Çat, basın mensupları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılış sonrası protokol üyeleri ve vatandaşlar klinik hakkında Doktor Erkan Bakır’dan önemli bilgiler aldılar. 

Kurdele kesimi sonrası konuşma yapan Operatör Doktor Erkan Bakır, "Herkesin ayağına sağlık. Şöyle bir baktığımda her zaman yanımda olan insanlarsınız, sağ olun var olun. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız," dedi.

"Bu Kliniği Ünye'ye Kazandırdığı İçin Teşekkür Ediyoruz"

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Erkan hocamızın özel muayene olarak hizmete açacağı birimin açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Erkan hocam adına bugün bu mutluluğu, bu hayırlı hizmeti paylaşmak üzere gelen tüm misafirlere hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Kadın doğum uzmanlığı konusunda biliyorsunuz, ülkenin nüfusunun yenilenebilir olması için yıllık doğum oranının 2,1 olması lazımken, 2021 yılında doğum oranı 2.38’di. Ama bugün baktığımızda 1.51 seviyelerinde, yani nüfusun yenilenme oranının altına doğru gidiyoruz. Cumhurbaşkanımız da bu konuyu sıkça vurguluyor. Bir ülkenin varlığını idame ettirebilmesi, devamlılığını sürdürebilmesi için doğum oranının yenilenme oranının üzerinde olması lazım. Bu nedenle, böyle kıymetli bir birimi Ünye’ye kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Ülkemizin nüfusunun yenilenebilir oranının üzerinde bir doğum oranıyla payidar olmasını, var olmasını ve devamlı olmasını diliyorum. Bu müessesenin memleketimize, ailemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum," dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —