Tarih: 06.09.2024 17:44

ONYE FLASH FM'DEN YEPYENİ BİR PROGRAM: "TARİH VE KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ"

Facebook Twitter Linked-in

ONYE FLASH FM'DEN YEPYENİ BİR PROGRAM: "TARİH VE KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ"

Ünye'nin sesi Oney Flash FM, dinleyicilerine yeni yayın döneminde harika bir program sunmaya hazırlanıyor. Ünye Tarih, Kültür ve Doğal Varlıkları Araştırma Derneği Başkanı Ahmet Soylu'nun moderatörlüğünde gerçekleşecek "Tarih ve Kültür Söyleşileri" programı, bölgenin tarihi, kültürel ve doğal varlıklarını dinleyicilere tanıtacak.

Programda Neler Var?

"Tarih ve Kültür Söyleşileri" programında, Ünye, Çaybaşı, İkizce ve çevresinin zengin tarihi, eşsiz kültürü ve doğal güzellikleri ele alınacak. Ahmet Soylu’nun sunumu ve konukların katılımıyla zenginleşecek olan program, dinleyicilere geçmişten günümüze uzanan bir yolculuk sunacak. Programda yerel tarihçiler, kültür araştırmacıları ve doğa bilimciler de konuk olarak yer alacak.

Nerede ve Ne Zaman?

"Tarih ve Kültür Söyleşileri", Oney Flash FM 89.0 frekansında dinleyicilerle buluşacak. Aynı zamanda program, Oney Flash FM'in YouTube ve Facebook hesapları üzerinden de görüntülü olarak yayınlanacak. Tarih ve kültür meraklıları, bu program sayesinde bölgenin bilinmeyen yönlerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Ahmet Soylu’nun bilgi dolu sunumu ve keyifli sohbetleriyle, Oney Flash FM yeni yayın döneminde dinleyicilerini hem bilgilendirecek hem de eğlendirecek. Bölgenin tarihine ve kültürüne ışık tutacak bu programı kaçırmayın!

Bizi Takip Edin!

Oney Flash FM 89.0 frekansında ve sosyal medya hesaplarımızda görüşmek üzere!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —