-
BIST 100
16252,80%1,87
-
DOLAR
44,18% 0,03
-
EURO
51,01% 0,31
-
GRAM ALTIN
7107,76% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,40% 0,43
ODÜ Başarı- Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
"Başarı-Teşvik Ödül Töreni"nde farklı kategorilerde verilen başarı ödülleri sahiplerini buldu.
ORDU Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Başarı-Teşvik Ödül Töreni"nde farklı kategorilerde verilen başarı ödülleri sahiplerini buldu.
Morfoloji binası konferans salonunda gerçekleştirilen törene Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Barosu Başkanı Av. Birsen Uçar, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Üniversitenin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile davetliler katılım sağladı.
Tören, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim üyelerinin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Ordu Üniversitesinin kuruluşundan bu yana geçen 18 yıllık süre içerisinde önemli başarılar elde ettiğine vurgu yaptı. Baş, “Üniversitemiz 3 enstitü, 14 fakülte, 12 Meslek Yüksekokulu, 1 yüksekokul ve 20 bin civarındaki öğrencisiyle gelişimini hız kesmeden şekilde sürdürmektedir. Üniversitemizin gelişiminde bizlere destek veren değerli büyüklerimize, emekli olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; Üniversitemizde çalışmış, ebediyete yürümüş kıymetli büyüklerimizi minnetle anıyorum. Başarı teşvik ödül töreninde belirlenen kategorilerde iyi seviyede olan akademisyenlerimize ödüllerini vereceğiz, kendilerini üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Akademisyenlerimizin bu başarısının önemli bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Programın devamında Üniversitenin gelişimine katkı sağlayan kişi ve kurumların ödüllendirildiği Dış Paydaş Ödülleri; akademik başarılarıyla öne çıkan akademisyenlere takdim edilen Akademik Başarı Ödülleri; en yüksek atıf alan akademisyenlerin ödüllendirildiği Yılın En Yüksek Atıf Ödülü; en yüksek etki değerine sahip dergilerde yayımlanan makalelerin sahiplerine verilen Yılın Makalesi Ödülü ve bilimsel yayın sayısına göre belirlenen Yılın Makale Şampiyonu Ödülü sahiplerini buldu. Ayrıca, proje ödülleri kategorisinde, BAP harici kaynaklardan fon desteği alan ve üniversiteye aktarılan en yüksek bütçeli projeler de ödüllendirildi.
O
DÜ


Basın

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, GALATASARAY DEPLASMANINDA MAĞLUP OLDU
Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın
Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI
Altınordu Belediyesi’nden Kadir Gecesinde Gönülleri Isıtan İkram
GALATASARAY, İNGİLTERE’DE ÇEYREK FİNAL PEŞİNDE!
Ordu Üniversitesi 20 Yaşında..
ORDU’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftada Yoğun Denetim
TERME’DE FECİ KAZA: TIRIN ALTINA GİREN MOTOSİKLETTEKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
ÜNYE’DE 18 MART RUHU YAŞANACAK: ŞEHİTLERİMİZ ANILIYOR
Samsun’da Bayram Trafiğine 8 Bin 109 Personelle Sıkı Denetim
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıl dönümünü anma programı belli oldu.
Ordu’da “Yılın Sağlık Ödülleri” Sahiplerini Buldu
Ünye’de Aquapark ve Aile Plajı Projesinde Çalışmalar Sürüyor
YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ BAŞVURULARI SONA ERDİ...
CHP’den Ünye Yalı Kumsalı Açıklaması: “Şeffaflıktan Uzak Müdahalelere Sessiz Kalmayacağız”
“İŞTE SİZE TÜRK NEZAKETİ”
Prof. Dr. Zeybek: “Füzeler depremleri tetikleyici unsur olabilir ancak deprem meydana getiremez”
KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
ÜSTP’den Türkiye İkincisi Milli Okçu Yunus Ateş’e Tebrik Ziyareti
İlber Ortaylı’nın ismi Trabzon'da yaşatılacak
ORDU’DA KAYAK SPORUNUN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
FECİ KAZADA YARALANAN OLMADI!
KUMRUSPOR’DAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI..
Yeniden Refah Partisi Ünye Teşkilatı Yiğitler’de İftar Programına Katıldı
Akkuş’un Efeleri Fenerbahçe’ye 3-1 Mağlup
Ordu Valisi Muammer Erol’dan Kadir Gecesi Mesajı
Yükleniyor






