Tarih: 10.07.2024 15:47

NARTOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Facebook Twitter Linked-in

03/07/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (7) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
2- 04/07/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (25) adet Sentetik Ecza maddesi, (1) adet Ecstasy hap ve birkaç parça halinde toplam (21) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili yürütülen çalışmalar çerçevesinde (1) şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada (10) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Ayrıca şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.
3- 05/07/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.
4- 06/07/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (18) adet Ecstasy hap ile (6) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —