Tarih: 22.05.2024 16:01

Narkotikten uyuşturucuya geçit yok!

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı basın açıklamasında, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarla il genelinde uyuşturucuya geçit verilmediği vurgulandı. 

13 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gr. metamfetamin maddesi ile 2 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.  

14 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 66 gr. metamfetamin maddesi ele geçirilirken, hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Konu ile ilgili olarak genişletilen soruşturma kapsamında İstanbul ilinde yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheli şahıstan 2’si tutuklanırken, 1 şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

15 Mayıs’ta 2 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı. 

15 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gr. metamfetamin maddesi ele geçirildi, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

15 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gr. esrar maddesi 1 gr. metamfetamin maddesi ile 2 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

16 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 3 gr. esrar maddesi ele geçirilirken, şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

16 Haziran’da bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gr. esrar maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

16 Haziran’da şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam 5 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı.

17 Mayıs’ta 4 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 

18 Mayıs’ta şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada 2 gr. metamfetamin maddesi ele geçirildi, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —