Tarih: 25.06.2024 10:01

NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Facebook Twitter Linked-in

NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

10/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

2- 11/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (253) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs daha yakalanarak gözaltına alınmış, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

3- 11/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (141) gr. Metamfetamin maddesi ile (165) adet sahte 200 Türk Lirası ve (3) adet sahte 100 Türk Lirası ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

4- 11/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada iki parça halinde toplam (2) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs tespit edilmiş, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışmalar devam etmektedir.

5- 11/06/2024 tarihinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

6- 12/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada (8) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

7- 12/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (10) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

8- 13/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda (4) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak (4) ayrı ikamette yapılan aramada (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır.

9- 13/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir adreste yapılan aramada toplam (395) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

10- 13/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada (14) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

11- 14/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (15) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

14- 15/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (5) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

15- 16/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (4) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16- 21/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17- 22/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (8) gr. Sentetik Kannabonoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

18- 22/06/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (3) şahsın üzerinde yapılan aramada (14) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak bir ikamette yapılan aramada ise (77) adet sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; dosya kapsamında (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı, (1) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

                                                                                         

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —