Tarih: 04.06.2024 14:04

NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Facebook Twitter Linked-in

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mayıs 2024'te gerçekleştirdiği bir dizi operasyonda uyuşturucu madde bulunduran ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik başarılı çalışmalar yürüttü.

27 Mayıs 2024: Şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, bir şahsın üzerinde ve eşyalarında 12 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem başlatıldı.

28 Mayıs 2024: İki şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak yürütülen çalışmada, iki ayrı adreste eş zamanlı arama gerçekleştirildi. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmamakla birlikte, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı nedeniyle adli işlem yapılan şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandılar.

29 Mayıs 2024:

Şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında 9 gram Skunk maddesi bulundu. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Aynı tarihte, başka bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu şahıs da uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işleme tabi tutuldu.
31 Mayıs 2024: Şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerinde ve eşyalarında 4 gram esrar maddesi ele geçirildi. Her iki şahıs hakkında ayrı ayrı uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem başlatıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ile mücadelede kararlılıkla sürdürdüğü çalışmalar kamuoyuna saygıyla duyurulur.






 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —