Tarih: 14.09.2024 17:25

MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNİN İLK BAŞKANI ŞİMŞEK

Facebook Twitter Linked-in

MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNİN İLK BAŞKANI ŞİMŞEK 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonuyla Bugün bir araya gelen Müteahhitler, İnşaat Mühendisi Osman Şimşek’i Başkanlığa seçti. Ünye Müteahhitler birliği resmen kuruldu.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Müteahhitler ’in aldıkları karar ile ÜTSO’da bu sabah yaptıkları toplantı neticesinde Müteahhitler Birliği kurularak ilk Başkanlığa İnşaat Mühendisi Osman Şimşek getirildi.

Ünyeli işadamları ve inşaat sektöründeki Müteahhitler, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) öncülüğünde bir araya gelerek, Ünye'nin inşaat ve yapı sektörünü daha ileriye taşımak amacıyla dernek kurma kararı aldı. 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, bu oluşumun memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Ve şunları söyledi.  

Başkan Akar, Müteahhitler Birliğinin inşaat sektöründe büyük projelere imza atacağına ve bölgedeki sektörel gelişmelere öncülük edeceğine inancım tamdır. Başta Başkan Osman Şimşek olmak üzere, tüm üyelerine başarılar diliyorum ”dedi.

 “ÜNYE’NİN KALKINMASI ADINA YAPILACAK OLAN HER TÜRLÜ ÇALIŞMADA DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”

Başkan Akar, Ünyeli işadamları ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitler, odamızın öncülüğünde bir araya gelerek, ilçemizin inşaat ve yapı sektörünü daha da ileriye taşımak amacıyla dernek kurma kararı aldılar. Ünye’nin kalkınmasına ve yapı sektöründeki standardın yükseltilmesine önemli katkılar sunacak olan bu birliğin, hem yerel ekonomimize hem de sektördeki paydaşlarımıza değer katacağına inanıyorum. Bu vesileyle Ünye Müteahhitler Birliği’nin kurulum aşamasında emeği geçen tüm işadamlarımızı ve müteahhitlerimizi tebrik ediyor, bu yeni derneğin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Başta Başkan Osman Şimşek olmak üzere, tüm üyelerine başarılar diliyor, Ünye’nin kalkınması adına yapılacak olan her türlü çalışmada destek olmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —