10831,96%0,97
36,67% 0,18
40,00% 0,48
3533,82% 0,46
5667,35% 1,20
AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Komisyonu Başkanı Mahmut Özer, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Ünye’deki doğalgaz çalışmaları ele alınırken, Başkan Tavlı önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Tavlı, doğalgaz kullanım oranının kendi dönemlerinde büyük bir artış gösterdiğini belirterek, “Ünye’mizin %15 seviyelerinde olan doğalgaz kullanımını, dönemimizde %95 seviyelerine ulaştırdık. Son olarak Ünye Çimento ve Ünye Devlet Hastanesi’ni de kapsayan havzaya doğalgaz ulaşımı için AKSA Bölge Müdürlüğü yetkililerinin sunumu ve istişarelerle startı verdik” dedi.
Tavlı, sürece desteklerinden dolayı Milletvekili Mahmut Özer’e teşekkür ederek, “Sürece katkılarından dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı