Tarih: 15.05.2024 14:48

Mesut Başkan, ikinci kez baba olmanın sevincini yaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karayiğit, sevincini “Göreve geldiğim günden beri yüzlerce misafirin ardından, 3 kişilik ailemize katılan en minik ve en değerli misafirimiz, canım kızım Doğa’mı kucağıma aldım çok şükür.” ifadeleriyle paylaştı. 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Çaybaşı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mesut Karayiğit, şimdilerde yeniden baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyor. 

Esra ve Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, kızları Aybüke’nin ardından ikinci kez evlat sahibi olmanın sevincini yaşıyor. 

Karayiğit çifti, Ordu Eğitim ve Araştırma Kadın Doğum Hastanesi’nde 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü sabah 09.50’de Op. Dr. Elif Keleş Tayfur tarafından 2 kilo 610 gram olarak dünyaya gelen kızlarına ‘Doğa’ ismini verdi.

Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şöyle ifade etti;

“Göreve geldiğim günden beri yüzlerce misafirin ardından, 3 kişilik ailemize katılan en minik ve en değerli misafirimiz, canım kızım Doğa’mı kucağıma aldım çok şükür. Gözümüzün ikinci nuru, canım kızım inşallah vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olur. Hoş Geldin Doğa’m. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Yılmaz ve sağlık personeline teşekkür ediyorum.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —