• BIST 100

    10641,05%-0,74
  • DOLAR

    41,80% -0,06
  • EURO

    48,48% -0,26
  • GRAM ALTIN

    5485,47% 1,51
  • Ç. ALTIN

    9042,20% 0,29

KIŞLA: “TAKIMIMIN MÜCADELESİYLE GURUR DUYDUM”

“Yenilgiler Yetimdir, Galibiyetlerin Sahibi Çoktur. Biz Her İkisine de Sahip Çıkarız”

13.10.2025 11:53:00 128 0
KIŞLA: “TAKIMIMIN MÜCADELESİYLE GURUR DUYDUM”

 

 

Ünye Kadın Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla, 1207 Antalya Kadın Futbol Takımı cephesinden yapılan sosyal medya paylaşımlarına ve son oynanan maçın performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kışla, açıklamasında çim yüksekliği ve saha zemini gibi gerekçelere sığınmanın doğru olmadığını belirterek, “Biz de aynı sahada oynadık, koşullar iki takım için de aynıydı. Buna rağmen ligin başlamasına sadece iki gün kala bir araya gelen takımımın sahadaki mücadelesiyle, fiziksel olarak ayakta kalışıyla gurur duydum.” dedi.

“İkinci Yarı Oyunun Hâkimi Bizdik”

Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattıklarını hatırlatan Kışla, “İkinci yarıda oyunun hâkimi tamamen bizdik. 50. dakikada skora dengeyi getirdik, ardından da art arda pozisyonlar bulduk. 60. dakikadan sonra rakibin fiziksel olarak oyundan düşmesiyle birlikte hem oyun hem de pozisyon üstünlüğünü tamamen ele geçirdik. Bu da doğru çalıştığımızın göstergesi. Takımım 90 dakikayı fiziksel olarak çıkarabilecek durumda.” ifadelerini kullandı.

“Hakem Hatalarından Puan Kayıplarımız Oldu”

Sezon genelinde hakem hatalarından kaynaklı puan kayıplarına dikkat çeken Kışla, “Hakkarigücü maçında 90+2’de verilen hatalı penaltı, Trabzonspor karşısında bariz ofsayttan gelen gol… Bunlar sadece iki örnek. Antalya maçında ceza sahasında bariz elle oynamada penaltımız verilmedi. Ancak rakibin geçersiz sayılan golü açık bir ofsayt nedeniyle iptal edildi, bu kararda hata yoktu. Rakip takımın o pozisyona ‘golümüz verilmedi’ şeklinde yaklaşması yersizdir.” dedi.

“Takımımın Karakterinden ve Reaksiyonundan Gurur Duyuyorum”

Tribünlerde ilk yarıdaki oyundan memnun olmayanların olduğunu belirten Kışla, “Futbol 90 dakika oynanır. Biz ikinci yarıda gerekeni yaptık ve sahadan 2-1 galip ayrıldık. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadele, karakter ve reaksiyon için kutluyorum.” şeklinde konuştu.

“İnsanüstü Bir Mücadele Veriyoruz”

Takımdaki eksiklere rağmen güçlü bir mücadele verdiklerini vurgulayan teknik sorumlu Kışla, “Beklentilerin yüksek olması elbette güzel, ancak herkes mevcut şartları unutmamalı. Sakat, cezalı ve henüz takıma tam olarak katılmamış oyuncularımız var. Şu anda rakiplerle eşit şartlarda yarışmıyoruz ama bu takım savaşmaya devam ediyor. Herkes sabırlı olmalı. Bizim nelerle mücadele ettiğimizi kimse bilmiyor. Burada insanüstü bir mücadele var. Yenilgiler yetimdir, galibiyetlerin sahibi çoktur. Biz her ikisine de sahip çıkarız.” dedi.

Son olarak önlerindeki maçlara da değinen Kışla, “Şimdi gözümüz Çekmeköy Bilgidoğa deplasmanında. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Eksiklerimiz var ancak umuyorum ki Galatasaray maçına tam kadro olarak çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

ORDU’YA MÜJDE!

ÇİÇEKLERİN GELİRİ GÖKÇE BEBEK’E BAĞIŞLANACAK

OFF ROAD’UN EN İYİLERİ ÜNYE’DE ÖDÜLLERİNİ ALDI

ÜNYE FATİH İLK VE ORTAOKULU MÜDÜRÜ MUSTAFA ERDOĞAN EMEKLİLİĞE AYRILDI…

KIŞLA: “TAKIMIMIN MÜCADELESİYLE GURUR DUYDUM”

AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR

Ordu’da Hamsi Avcılığına Kota Denetimi: 60 Ton Hamsiye Nakil Onayı Verildi

FATSA'DA KAZA: 2 YARALI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ordu Şubesi’nin Olağanüstü Kongresi’nde Nilhan Emeç güven tazeledi.

Genç Boksörlerimizle Gurur Duyuyoruz

BAŞKAN TAVLI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ünye 1957 Spor Ulubey Deplasmanında 1-0 Yenildi.

SAMSUN-TRABZON HIZLI TREN MÜJDESİ...

18.KARADENİZ OFFROAD KUPASI 5. AYAK YARIŞLARI NEFES KESTİ

BAŞKAN HÜSEYİN TAVLI, SABRİ KADI KONAĞI’NDA ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLADI

Hayırsever İş İnsanı Mehmet Albayrak Köy Yaşam Merkezi Yapacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il geneli camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

ÜNOFF’TAN FİNALE YAKIŞIR SEREMONİ!

BAŞKAN TEPE HEM ÇALIŞIYOR HEM BORÇ ÖDÜYOR

ODÜ Uluslararası İş Birliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi

ÖZEL BİREYLERE EV İÇİ TUTUNMA APARATI DESTEĞİ

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ GERİDEN GELEREK KAZANDI!

Aybastı-Fatsa Yolu’nda Kaza!

SİGARAYA 5 TL ZAM YOLDA!

BAŞKAN ADAYI MUHARREM ÜSTÜN’DEN RADYOMUZA ZİYARET

FATSA’DA EMNİYET DENETİMLERİ TAM GAZ DEVAM!

Av. Veysel İlhan, Başkan Güler’in Açıklamasını Haftanın Yorumu Programında Aktardı

UÇAK KAZASI ŞEHİTLERİNİN ADI ANITTA YAŞATILACAK...

HASTA VE YAKINLARINDAN HASTANE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

ÜNYE DEVLET HASTANESİ’NDEN MEME KANSERİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 7 0 1 17 22
2.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 1 2 7 17
3.GÖZTEPE A.Ş. 8 4 0 4 9 16
4.FENERBAHÇE A.Ş. 8 4 0 4 7 16
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 4 2 2 0 14
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 4 2 1 3 13
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 3 1 4 2 13
8.TÜMOSAN KONYASPOR 7 3 2 2 4 11
9.CORENDON ALANYASPOR 8 2 2 4 1 10
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 7 2 3 2 -2 8
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 7 1 3 3 -1 6
14.GENÇLERBİRLİĞİ 8 1 5 2 -5 5
15.KOCAELİSPOR 8 1 5 2 -7 5
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 8 1 7 0 -11 3