Tarih: 26.10.2024 14:54

Kırmızı Hat dolmuşu Cezaevine kadar çıkacak

Facebook Twitter Linked-in

Kırmızı Hat dolmuşu Cezaevine kadar çıkacak

Ünye Açık ve Kapalı Cezaevi’nde bulunan tutuklu yakınları için kırmızı hat dolmuşları, hafta içi mesai saatlerinde saat başı cezaevine kadar çıkacak.

 

Ünye’de şehir merkezi ile Fatsa Küçük Sanayi Sitesi arasında taşımacılık yapan Kırmızı Hat Dolmuş Kooperatifi Başkanı Adnan Beşli, Ünye Kent Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, Yüceler Mahallesinde bulunan Ünye Açık ve Kapalı Cezaevinde bulunan tutuklu yakınları için düzenleme yaptıklarını söyledi. 

Kırmız hat dolmuşlarının hafta içi mesai saatlerinde saat başı cezaevine kadar çıkacağını açıklayan Adnan Beşli, şunları ifade etti:

“Bugüne kadar Kırmızı Hatta binen tutuklu yakınları Yüceler Mahallesinde cezaevi sapağında inerek cezaevine kadar yaya olarak gitmek durumunda kalıyor ve mağduriyet yaşıyordu. Kırmızı Hat kooperatifinin aldığı karar ile artık şehir merkezinden hareket eden dolmuşlar, hafta içi her gün mesai saatleri içinde saat başı cezaevine kadar çıkarak mahkum yakınları için kolaylık sağlayacak. Şehir merkezinden kalkan bir aracımız cezaevine kadar çıkacak.”

Beşli, yeni uygulamanın başladığını sözlerine ekledi. 

Ünye Kent Haber

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —