Tarih: 07.06.2024 15:52

KİP ERKEK GİYİM ÜNYE MAĞAZASINI AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

KİP ERKEK GİYİM ÜNYE MAĞAZASINI AÇTI

Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından KİP Giyim, Ünye Şubesi’ni açtı. 

Türkiye'nin büyük çaptaki ilk klasik erkek giyim firmalarından olan KİP, Ünye 1 No'lu sağlık ocağı arkasında bulunan Ünye Belediyesi'ne ait iş merkezinde faaliyete geçti. Mağaza, 7 Haziran Cuma günü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Ünye Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan katıldı. Açılış kurdelesini bu protokol üyeleri kesti. Ardından Ünye halkı ve protokol üyeleri mağazadaki giyim ürünlerini yerinde inceledi.

Açılışta konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "İş merkezimize yakışır bir giyim mağazası açıldı. Bu, Ünye’deki hemşerilerimizin giyim seçimi için şehir dışına gitmek zorunda kalmayacağı anlamına geliyor. Arzu ettikleri ürünler artık Ünye’de olacak. İşletme sahibimiz fiyatların uygun olacağına dair söz verdi. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ünye KİP Giyim Mağazası işletmecilerinden Fahri Ayhan, "Büyük markalar büyük şehirleri tercih ederler. Biz de bu doğrultuda büyük bir mağaza açılışını gerçekleştiriyoruz. Ünyelilere hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Diğer işletmeci Gökhan Sül ise, "Giyim sektörünün tüm alanlarında çalıştım. Bazı şeyler paradan daha çok önemlidir. Biz onu vatandaşlarımıza hissettirdik. Bize inandılar, güvendiler. Kurumsal markaların Ünye’ye gelmesi çok değerli. Ünyelilere hayırlı olsun diliyorum. Herkesi bekliyoruz" dedi.

ÜNYE FLASH HABER/ UMUT ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —