• BIST 100

    16159,06%-0,58
  • DOLAR

    44,31% 0,24
  • EURO

    50,84% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6912,41% 0,93
  • Ç. ALTIN

    11465,56% 0,00

Kenan Şara Köprülü Kavşağı'nda kapsamlı bir düzenleme hayata geçiriliyor.

Ulaşım doğrudan ve kısa sürede gerçekleşecek

29.07.2025 09:04:00 658 0
Kenan Şara Köprülü Kavşağı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Daha Hızlı Samsun” vizyonu doğrultusunda kent içi ulaşımı daha güvenli, konforlu ve hızlı hale getirmek amacıyla altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda, şehrin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Kenan Şara Köprülü Kavşağı'nda kapsamlı bir düzenleme hayata geçiriliyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bu önemli altyapı projesinin yapımına 15 Ağustos 2025 tarihinde başlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 3 ay sürecek çalışmalar sonucunda kavşağımızı modern bir yapıya kavuşturarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Kentin ulaşım altyapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Kenan Şara Köprülü Kavşağı'nda kapsamlı bir düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Yapılması planlanan proje kapsamında köprülü kavşağın deniz bandı yönündeki bağlantı noktası modernize edilerek trafik güvenliği artırılacak. Aynı zamanda Atakum yönünden gelen araçların Baruthane, Kalkancı ve Karasamsun gibi yoğun nüfuslu mahallelere daha kolay ulaşım sağlaması hedeflenirken bu mahallelerden İlkadım yönüne geçişlerin daha hızlı ve pratik hale gelmesi için yeni bağlantı kolları inşa edilecek.

Ulaşım doğrudan ve kısa sürede gerçekleşecek

Proje ile birlikte özellikle Atakum istikametinden gelen vatandaşların Kalkancı Mahallesi’ne erişimi büyük ölçüde kolaylaşacak. Mevcut durumda çeşitli alternatif güzergâhlar üzerinden dolaylı olarak sağlanan ulaşım, yeni yapılacak bağlantı kolu sayesinde doğrudan ve çok daha kısa sürede gerçekleşebilecek.

Yalnızca araçlar için değil yaya ulaşımı açısından da önemli iyileştirmeler içeren projede mevcut köprü üzerine asansör sistemleri eklenecek. Bu sayede özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve çocuklu aileler başta olmak üzere tüm vatandaşların köprüyü daha kolay ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi sağlanacak.

“Şehir içi trafiği rahatlatırken hemşehrilerimize de konfor sağlamış olacağız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Daha Hızlı, Daha Konforlu, Daha Güvenli Samsun vizyonumuz doğrultusunda ulaşım altyapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Şehrimizin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın yanı sıra önemli ulaşım arterlerimizden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Kenan Şara Köprülü Kavşağı'ndaki çalışmalarımıza da başlayacağız. Kenan Şara Köprülü Kavşağı’na eklenecek iniş-çıkış kolu ile şehir içi trafiği rahatlatırken hemşehrilerimize de önemli bir konfor sağlamış olacağız. Bu önemli altyapı projesinin yapımına 15 Ağustos 2025 tarihinde başlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 3 ay sürecek çalışmalar sonucunda kavşağımızı modern bir yapıya kavuşturarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Hemşehrilerimizden, hem kendi güvenlikleri için hem de sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi adına çalışmalar süresince trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmelerini rica ediyoruz. Gösterilen anlayış, sabır ve destek için şimdiden teşekkür ediyor, projemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 

ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI

AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR

SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET

Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi

SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR

Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti

BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek

DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!

Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret

ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı

Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı

Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”

EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!

Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...

AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI

Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...

Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu

Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, GALATASARAY DEPLASMANINDA MAĞLUP OLDU

Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın

Ordu’da Sanayi Esnafı Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
16.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17