Tarih: 14.06.2024 16:22

Karadeniz'in deniz kenti Ünye…

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, yaptığı yazılı basın açıklamasında Karadeniz’deki tüm plajların güvenli olduğunu söyledi.

-“Hedeflerimizden biri konaklama, eğlence, plaj ve yeme-içme sektöründe insan hayatını korumak”- 

Karadeniz Bölgesi’nin en çok güvenlikli özel plajlarına sahip olan Ünye’nin deniz sektöründe bölge lideri olduğunu vurgulayan Adnan Sobi, şu açıklamayı yaptı:

“Ünye Turizm İşletmeleri Derneği(ÜNTİD) olarak asli hedeflerimizden biri konaklama, eğlence, plaj ve Yeme-İçme sektöründe insan hayatını korumaktır. Bu hedefle güvenli, sağlıklı ve mutlu bir tarih, kültür ve turizm kenti olmak için saha çalışmalarımız devam etmektedir.

-“Ünye’miz Türkiye’de tek olan Manyetik Siyah Kumlu plajlarıyla ünlenmiştir”-

Ünye’miz Türkiye’de tek olan Manyetik Siyah Kumlu plajlarıyla ve yaklaşık 30 km’lik sahilleriyle ünlenmiştir. Bu ölçekte irili ufaklı onlarca plajı bulunmaktadır. Bu plajların tamamına yakın kısmının işletmesi ve güvenli plaj hizmeti özel sektör ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olup, güvenli hizmet altyapısı ile yerli ve yabancı misafirlerimizin hizmetindedir.

-“Karadeniz doğası gereği RİP (Çeken) akıntısı oluşan bir iç denizdir”-

Ancak, şu bilinmelidir ki Karadeniz doğası gereği RİP (Çeken) akıntısı oluşan bir iç denizdir. Dolayısıyla, yüzmek için halkımızın mutlaka güvenli ve cankurtaran hizmet alt yapısı olan plajlarımızı tercih etmeleri hayati önem arz etmektedir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —