Tarih: 10.10.2024 10:28

İYİ Parti’de Zeren dönemi başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti’de Zeren dönemi başlıyor

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına yapılan atamanın ardından ilçeleri yenileme kararının ardından Ünye’de ilçe başkanlığına İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Servet Zeren’in geleceği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Fatsalı Müsavat Dervişoğlu’nun Genel Başkanlığının ardından parti ihtiyaç duyulan yerlerde yeniliğe giderek İYİ’lik hareketini devam ettirme kararı aldı.

Bu doğrultuda partinin Ordu İl Başkanlığına Fatih Titiz atanırken; yapılan bu atamanın ardından gözler iki seçim geçiren ilçe teşkilatlarına çevrildi. Partinin taze kan arayışı ve yenilenmeye gidişi ilçelerde siyasi hareketlilik yaşattı. 

İYİ Parti’nin Ünye’de kurucu Başkanı olan ve 2 dönem İlçe Başkanlığın yapan Av. İrfan Demir,  partisinin il genelinde yenilenmeye gittiğini, bu yenilenmenin de gerekli ve önemli olduğunu ifade etmişti. 

Ünye ilçe teşkilatı olarak yapılacak değişikliğin mutlaka İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne görev alan, hala göreve devam eden mevcut yapılanması içerisinde olması gerektiği söylemleriyle sık sık gündeme gelen İrfan Demir’in açıklamaları İl Teşkilatı’nda karşılık buldu. 

Partinin kuruluşundan bu yana içinde yer alan, partinin genç ve dinamik yüzlerinden, bu dönem Ünye Belediye Meclisinde de partisini temsil eden Servet Zeren’e İlçe Başkanlığı teklifi yapıldığı, Zeren’in de bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. 

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nın Ordu’da güçlü teşkilatlar içinde olduğu, 2024 yılı mart ayında yapılan yerel seçimlerde de alınan sonuçlar ve Ünye Belediye Meclisi’ne taşıdığı 11 üyeyle partinin ilçede karşılık bulduğu da göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeyle, İlçe Başkanı olarak seçilen Servet Zeren’in İYİ’lik hareketinin hızlandırması beklendiği öğrenildi. 

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir’in de yeni İlçe Başkanı olacak olan Servet Zeren’e ihtiyaç duyulan her alanda destek vereceği, birlik ve beraberlik içinde partinin enerjisinin ve gücünün arttırılmasının da planlandığı öğrenildi.

Ünye Kent Haber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —