• BIST 100

    16765,63%0,40
  • DOLAR

    43,64% 0,03
  • EURO

    51,94% 0,23
  • GRAM ALTIN

    7105,58% -0,43
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,00

İstişare toplantısı gerçekleştirildi.

KİBAR ; “TARİHİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINI YAPTIK”

26.07.2024 11:56:00 644 0
İstişare toplantısı gerçekleştirildi.

Fatsa Muhtarlar Derneği organizesinde Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ’ın katılımları ile hizmetlerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR

“TARİHİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINI YAPTIK”

Fatsa Muhtarlar Derneği organizesinde Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ’ın katılımları ile hizmetlerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.
  Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 4 ay önce gerçekleşen yerel seçimde 89 mahallenin 40 tanesinin değiştiğini belirterek, “Bu kadar sayının çok değişmiş olması aynı zamanda da insanların isteklerinin bir sınırının olmaması ile birlikte muhtarlarımız üzerinde büyük bir beklenti oluşturuyor ve biz bu beklentilerin farkındayız seçimden. Seçimden sonra 4 ay geçmesine rağmen taşlar yerine oturdu ve çalışmalar aralıksız devam ediyor diyebilirim. Bir önceki seçimde göreve geldiğimizde yaklaşık bir yıldan fazla bir süre bir çivi çakmamıştık diye rahat bir şekilde söyleyebilirim ama ondan sonraki geride kalan 4 yılı öyle dolu geçirdik ki tüm mahallelerimizde gerçekten tarihin en büyük yatırımlarının yapıldığı bir dönem oldu. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'in, böyle büyük bir tecrübenin önümüzde olması gerekse Fatsa'da da bizim ikinci dönemimiz olması birçok anlamda işimizi kolaylaştırıyor.” dedi.

“TASARRUF TEDBİRLERİ SORUNUNU TECRÜBELERİMİZLE AŞACAĞIZ”

Tasarruf tedbirleri ve ekonomik sıkıntıları geçmişteki tecrübelerden çok hızlı bir şekilde açacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Kibar, “Büyükşehir Belediyemizin de, ilçe belediyemizin de önümüzdeki 5 yıllık süreçte hazırlamış olduğu kaynaklar var. Birkaç ay içerisinde kaynak probleminin inşallah çözüme kavuşacağına inanıyorum. Şöyle geriye dönüp baktığımızda özellikle ilçemizde büyükşehir belediyemizin yetkisinde olan 11 tane grup yolumuzun 9 tanesinin ilçe belediyemiz tarafından da ara yollarda 210 kilometre ile tarihin en büyük beton yol çalışmaları yapıldı. Allah izin verir de önümüzdeki 5 yılı biz böyle tamamlarsak Fatsa’mızda biz daha artık yolla ilgili problemleri konuşmayacağımıza inanıyorum. Köy yaşam merkezlerimizde, sosyal alanlarımızda güzelleştirmeler köylerimizde şenliklerin başlayacağı döneme doğru gideceğimize inanıyorum. Kurak bir dönem yaşıyoruz, OSKİ’mizin şehrimizin dört bir tarafına yetişmeye çalıştığı bir takım çalışmalar var. Şu anda topladığımız çöp oranına bakıldığında nüfusumuz iki katın üzerinde görünüyor, bu bir hafta sonra belki 2.5-3  katına yükselecek. Kırsal mahallelerimizdeki nüfus yoğunluğunun artması ile birlikte sorunlar biraz daha büyüyecektir belki ama Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde OSKİ’miz elinde ne imkanlar varsa seferber etmeye çalışıyor.” diye konuştu.

“5 YILDA YOLLARIMIZIN TAMAMI BİTMİŞ OLACAK”

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu ise, Fatsa'ya gerek altyapı gerek üst yapı konusunda güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, “Yağmur suyu, bask, sıcak asfalt ve beton yollar anlamında güzel hizmetler yaptık. Kapalı Pazar Yeri bile çok önemli bir hizmet. İnşallah bundan sonra da şehir merkezi olsun kırsal alanlar olsun Fatsa'mıza inşallah 5 yılda yollarımızın tamamı bitmiş olacak. Yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun, devam eden muhtarlarımıza inşallah 5 yıl boyunca güzel hizmetler nasip olur hep beraber. Tasarruf tedbirleri var ama biz hazırlığımızı yaptık, şu anda planlamamızı yapıyoruz, ihalelerimizi yapacağız. Eksiklerimizi biliyoruz ama bir daha gözden geçirelim diye muhtarlarımızla bugün onun için buradayız.” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN PARK VE BAHÇE MOBİLYALARINA ESTETİK DOKUNUŞ

AK Parti Perşembe İlçe Başkanlığı’na Kahraman Yalçın Atandı

Ameliyatsız “Mandallama” (MitraClip) işlemi gerçekleştirildi

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ordu, Avustralya, Endonezya ve Filipinli Tur Operatörlerine Tanıtılacak

KAR SULARI HEYELAN GETİRDİ...

Ünye TSO’yu Antalya’da Aydın Ekmekci Temsil Etti...

AKKUŞ’TA MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI

ÜNYE’DE OKUL SERVİS ARAÇLARINA SIKI DENETİM

BAŞKAN KİBAR: “FATSA’YA DEĞER KATAN YATIRIMLAR UNUTULMAZ”

KARAYA VURAN İHA İNCELENMEK ÜZERE GÖTÜRÜLDÜ

ÜSTP 9. Dönem 1. Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi

METİN KIR’DAN ŞAMPİYONA TEBRİK

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ARICILARA DESTEK!

Müzik Eğitmeni Sezin Akkan’a Veda

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

ORDU’DA KUAFÖRLERDE TRAFİK FARKINDALIĞI PROJESİ BAŞLADI...

Vali Erol'dan Evde Sağlık Hizmeti Alan Ailelere Moral Ziyareti

Kanbolat Görkem Arslan 45 Yaşında Hayatını Kaybetti

Evde Sağlık Hizmeti Alan Vatandaşlara Hane Ziyareti

“ORDU İSTERSE OLUYOR. YETER Kİ HERKES DEDİKODUYU BIRAKIP KENDİ İŞİNİ YAPSIN”

OKUL GÜVENLİĞİ VE TRAFİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

ALTINORDU’DA KENT LOKANTALARI RAMAZAN’DA İFTARDA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Samsun’da basın mensupları Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimiyle dijital dönüşüme hazırlanıyor

“2026 yılı sigarayı bıraktığınız yıl olsun.”

Ünyeli Boksörlerden 10 Madalya

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden TARSİM Uyarısı!

Teleferiğin Ardından Dağ Kızağı da Bakıma Alınıyor

RAMAZAN AYI UMRECİLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ

ORDU’DA NARKOTİK OPERASYONLARI SÜRÜYOR…

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12